Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου θα σε κάνει Survivor με το κορμί της [εικόνες]

07/06/18 • 12:04 | UPD 07/06/18 • 12:04

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ανήκει σε εκείνη τη συνομοταξία γυναικών που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη δόξα που τους πρόσφερε ένα ριάλιτι.

Την γνωρίσαμε στο Survivor 1. Μπορεί να μην έφτασε ως το τέλος ή έστω κοντά σε αυτό, αλλά πρόλαβε και μπήκε γρήγορα στις καρδιές των ανδρών. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ανήκει σε εκείνη τη συνομοταξία γυναικών που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την πρόσκαιρη δόξα που τους πρόσφερε ένα ριάλιτι.

Ήξερε κι εκείνη ότι πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα για να τσιμεντώσει την σχέση της με το κοινό που την στήριξε στο παιχνίδι, αλλά και όλους τους υπόλοιπους. Γι΄αυτό το προφίλ της στο Instagram είναι μια ασταμάτητη επίδειξη του κάλλους της. Από την κορφή ως τα νύχια.

Ανάμεσα σε όλα τα ωραία της, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου διαθέτει υπέροχα πόδια. Σε όλη τους την έκταση. Γάμπες, πέλματα, μηροί, γοφοί, γλουτοί, τα πάντα όλα. Τα γύμνασε πολύ και συνεχίζει να τα γυμνάζει και το αποτέλεσμα κάνει μπαμ.

Τώρα το καλοκαίρι θα την βρεις παντού. Σε παραλίες της Αθήνας, σε παραλίες σε διάφορα νησιά, σε δασάκια με ποτάμια και ρυάκια, σε κάθε πιθανό μέρος όπου μπορεί κανείς να κυκλοφορεί μόνο με το μαγιό. Η 24χρονη Θεσσαλονικιά είναι πανταχού παρούσα.

Αν έπρεπε πάντως να επιλέξουμε ανάμεσα σε φωτογραφίες της με μαγιό και σε αυτές που φοράει κορμάκι και φανερώνει το σφριγηλό κάτω μέρος της, τότε δεν θα υπήρχε δίλημμα. Όπως έλεγε και ο Μάνθος Φουστάνος «πόδια, πόδια, πόδια».

#photoshoot#longlegs#tall#tallmodel #polaroid Photography:@juliegeorgantidou

A post shared by Elisavet Dovliatidou🇬🇷 (@elisavet_dovliatidou_official) on