Αθήνα Καιρός

Η Δανάη Μπάρκα μιλά για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Η θέση μου είναι λεπτότερη όλων»

4 λεπτά
Η Δανάη Μπάρκα μιλά για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Η θέση μου είναι λεπτότερη όλων»

Η Δανάη Μπάρκα είναι από τις επώνυμες, που είναι πολύ κοντά με τον Αλέξη Γεωργούλη. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη!, λόγω της μητέρας της Βίκυς Σταυροπούλου, διατηρεί εξαιρετικά φιλική σχέση με τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή που έχει δεχτεί  καταγγελία για βιασμό.

Το πρωί της Τετάρτης, η Δανάη Μπάρκα ήρθε σε δύσκολη θέση στον αέρα της εκπομπής αφού προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει», είπε χαρακτηριστικά.

Δανάη Μπάρκα – Σε δύσκολη θέση

«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα και τέλος, επισήμανε: «Είναι λεπτό το ζήτημα, και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων».

YouTube thumbnail

Ειδήσεις σήμερα

Βίκυ Καγιά: Το «διαζύγιο» της χρονιάς – Το παρασκήνιο μιας 7χρονης σχέσης που έληξε άδοξα

Survivor All Star spoiler 20/4: Αυτός αποχωρεί τελικά αύριο – Παίρνει το δρόμο της επιστροφής

Νίνο: Με είχαν «γαζώσει» με καλάσνικοφ – Η αποκάλυψη για την απόπειρα δολοφονίας του και το «άδειασμα» στη Ζόζεφιν [βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]