Σούπερ ντούπερ σέξι η Μπέλα

Η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει με μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι [εικόνα]

06/07/18 • 13:52 | UPD 06/07/18 • 13:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Μπέλα Χαντίντ φοράει ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι και σε αφήνει να υποθέσεις ότι αν γυρίσει, θα είναι το λιγότερο μπραζίλιαν, άρα θα φανούν και τα οπίσθια της.

Όσο εμείς απολαμβάναμε στη Μύκονο την αδερφή της Τζίτζι, η Μπέλα Χαντίντ μας έκανε να σκεφτόμαστε ότι θα την θέλαμε κι εκείνη στα μέρη μας. Σίγουρα περισσότερο εκείνη από την αδελφή της. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί η Μπέλα είναι το κορμί και το πρόσωπο της γυναίκας.

Δεν ξέρουμε αν φταίνε τα μελαχρινά της γονίδια, αλλά ενώ η Τζίτζι έχει την εικόνα ενός κοριτσιού, μιας μικρής κοπέλας, η αδερφή της, αν και δύο χρόνια μικρότερη, έχει τη μορφή γυναικάρας. Και σωματικά και κυρίως στο πρόσωπο. Εκεί όπου το βλέμμα δηλώνει πολλά και κρύβει ακόμα περισσότερα. Κάτι που στο δείχνει με τον τρόπο που κοιτάζει.

Αλλά κι αυτό να μην το έχεις παρατηρήσει, αρκεί να δεις την τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. Εκεί η Μπέλα Χαντίντ φοράει ένα μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι και σε αφήνει να υποθέσεις ότι αν γυρίσει, θα δεις πως είναι το λιγότερο μπραζίλιαν, άρα θα φανούν και τα οπίσθια της. Δεν στο δείχνει όμως.  Ό,τι είναι να δείξει το δείχνει στον The Weekend, με τον οποίο φαίνεται πως τα ξαναβρήκαν.

🖤🖤🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Κρίνοντας πάντως από άλλες φωτογραφίες της από τη θάλασσα που είδαν το φως της δημοσιότητας, μάλλον καλά υποθέτεις. Η Μπέλα ψηφίζει κόκκινο στρινγκ μπικίνι για φέτος.