Στην καυτή την αμμουδιά η Μπέλα

Η Μπέλα Χαντίντ φοράει στρινγκ και κάθεται τόπλες στην άμμο [εικόνα]

07/06/18 • 22:41 | UPD 08/06/18 • 00:23

Η Μπέλα Χαντίντ καταφέρνει να σε κάνει να κοιτάς το πρόσωπο της, κι ας μη φοράει τίποτα. Όπως στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instragram.

Μαζί με την αδερφή της είναι ό,τι πιο καυτό κυκλοφορεί στο χώρο της μόδας σε ντουέτο. Εκείνη όμως είναι που κερδίζει περισσότερο τις εντυπώσεις, μιας και το μελαχρινό είναι γεννημένο για τέτοια. Η Μπέλα Χαντίντ καταφέρνει να σε κάνει να κοιτάς το πρόσωπο της, κι ας μη φοράει τίποτα.

Θα λέγαμε πως όλη της η σαγήνη βρίσκεται εκεί. Κι αυτό το καταλαβαίνεις περισσότερο αν την παρατηρήσεις από το προφίλ και όχι ανφάς. Το μελαχρινό τέκνο των Χαντίντ βρίσκει κάθε φορά τον τρόπο να σε σταματάει εκεί. Όσο κι αν το βλέμμα σου κατεβαίνει μηχανικά προς τα κάτω, εκείνη το τραβάει ξανά προς τα πάνω.

Στην φωτογραφία που ανέβασε ίσως δεν μπορέσει να το πετύχει πάλι. Γιατί δεν είναι ότι έχει κάτσει τόπλες στην άμμο, είναι και ότι φοράει στρινγκ μαγιό που επιτρέπει στα οπίσθια της να δείξουν τη δυναμική τους. Η Μπέλα Χαντίντ, γεμάτη με άμμο, σου κρύβει αυτά που θα ήθελες να δεις και αυτό μπορεί να τρελάνει κάθε φαντασία.

in my leisure suite

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Copy link
Powered by Social Snap