Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, χώρισαν και επίσημα, ωστοσο μετά το διαζύγιο οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.
Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό, σχολιάστηκαν οι απαντήσεις που έδωσε η τραγουδίστρια σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες αλλά και η φιλική σχέση που έχει με τον πρώην της.
Τότε ο Γιώργος Λιάγκας, προέβη και σε μια αποκάλυψη.
«Προχτές πήγαν στις πρόβες του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αγγελική Ηλιάδη», σχολίασε μεταξύ άλλων στον αέρα ο παρουσιαστής που επεσήμανε ότι αυτό δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να το βλέπουμε, ιδίως στην Ελλάδα.
Δείτε το βίντεο:

![Η αποκάλυψη του Λιάγκα για το διαζύγιο Μεταξά – Καπότση: «Προχτές πήγαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/02/new-phototastic-collage-10-scaled-e1738755195575-1024x609.jpg)



















