Έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα ο Λιάγκας

Η Ελένη Μενεγάκη απαντά στο Λιάγκα στην πρόταση για συνεργασία [βίντεο]

29/06/18 • 20:45 | UPD 20/07/18 • 16:27

Newsroom eleftherostypos.gr

Στον απόηχο μιας αποτυχημένης τηλεοπτικά χρονιάς, ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά τον δρόμο που θα τον επαναφέρει στην κορυφή. Αναμφίβολα μια συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη θα προκαλούσε πάταγο.

Το πιο σίγουρο πράγμα στην ελληνική τηλεόραση είναι η Ελένη Μενεγάκη. Όπως σίγουρο είναι πως θα παρουσιάζει πάντοτε μόνη της. Αυτή θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις. Οπότε η πρόταση του Γιώργου Λιάγκα για συνεργασία μάλλον θα πέσει στο κενό.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής για το πού θα πρότεινε στην Ελένη να πάει διακοπές, ο Λιάγκας απάντησε ότι δεν θα της πρότεινε να πάνε μαζί. Θα ήταν όμως καθόλα ανοιχτός αν του πρότεινε εκείνη να κάνουν εκπομπή μαζί.

Φυσικά στον απόηχο μιας αποτυχημένης τηλεοπτικά χρονιάς, ο Γιώργος Λιάγκας αναζητά εκείνο που θα τον επαναφέρει στην κορυφή. Όπως αυτή που είχε με το Πρωινό. Αναμφίβολα μια συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη θα προκαλούσε πάταγο. Δεδομένου ότι και τα δικά της νούμερα είναι πάρα πολύ πεσμένα πλέον, ίσως ήταν μια σκέψη προς εξέταση.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα συμβεί παρά μόνο αν ανατείλει η ήλιος από την Αμερική πρώτα. Η απάντηση της παρουσιάστριας ως προς αυτό ήταν εμμέσως αρνητική και περιείχε και μια μικρή μπηχτή.

«Να το συζητήσουμε, βέβαια. Ναι, γιατί; Εγώ με πολλή χαρά θα ήθελα να το συζητήσουμε, αλλά προς το παρόν να σε δω καμιά φορά να τα πούμε από κοντά γιατί έχουμε να τα πούμε από τότε που είχαμε βρεθεί στο αεροδρόμιο στις Μαλδίβες, εγώ, εσύ, η Φαίη και ο Λάτσιος. Από τότε, όμως, έχουν περάσει και δέκα χρόνια. Οπότε από τότε θα ήθελα μια φορά να τα πούμε και από κοντά. Τώρα που το θυμάμαι, έχουμε ξαναβρεθεί και σε μία βάφτιση, αλλά σε ταξίδια, βαφτίσεις και γάμους δεν είναι καλή στιγμή να συζητάς.»