Η αντίδραση της Ζοζεφίν όταν της είπαν «πώς είσαι έτσι κακομούρα;» [βίντεο]

12/07/18 • 13:59 | UPD 12/07/18 • 13:59

Newsroom eleftherostypos.gr

Η Ζοζεφίν περιέγραψε μερικά από τα άσχημα σχόλια που της στέλνουν στα social media, σχόλια που ως επί το πλείστον προσβάλλουν την εξωτερική της εμφάνιση.

Ο κόσμος των social media έχει τέτοια ελευθερία που πάρα πολλές φορές μπορεί να γίνει σκληρός. Ιδίως αν είσαι ένα πρόσωπο με δημόσια προβολή και αρκετή έκθεση στα μέσα. Η Ζοζεφίν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και τα όσα της γράφουν στο Instagram ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο και υπάγονται στην έννοια του bullying.

Σε μια περίπτωση που η Ζοζεφίν δεν ήταν μια τόσο δυναμική κοπέλα, μπορεί να μιλούσαμε για ένα άτομο καταθλιπτικό που δεν άντεξε τα τόσα άσχημα σχόλια. Το γεγονός όμως ότι είναι μια κοπέλα γνωστή που ξέρει πως να τα αντιμετωπίσει, οδηγεί σε μια πιο ανάλαφρη αντιμετώπιση.

Μιλώντας στην κάμερα του πρωινού του Star, η Ζοζεφίν περιέγραψε μερικά από τα άσχημα σχόλια που της στέλνουν. Σχόλια που ως επί το πλείστον προσβάλλουν την εξωτερική της εμφάνιση.

«Υπάρχουν αυτοί οι καλοθελητές που μας στέλνουν κάποια “ωραία μηνύματα” του τύπου “είσαι χοντρή, πώς είναι έτσι η μούρη σου;”. Εγώ τους απαντώ πλέον γιατί δε μπορώ, θα σκάσω. Σήμερα ειδικά ένας έγραψε “πώς είσαι έτσι κακομούρα;”. Γι΄αυτό του έστειλα φωτογραφία μια αγελάδα και τον έκανα block.»

Εμείς μια απορία έχουμε: βλέπει κάποιος τη Ζοζεφίν και σκέφτεται «να μια κακάσχημη»;

Copy link
Powered by Social Snap