Δεν ξέρουμε πως θα ακούστηκε στ΄αυτιά της Τζέσικα Μπίελ

Γνωστή ηθοποιός παινεύει τα «προσόντα» του Τζάστιν Τιμπερλέικ [βίντεο]

29/06/18 • 21:36 | UPD 29/06/18 • 21:36

Newsroom eleftherostypos.gr

Η 58χρονη ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ στην ταινία Friends with Benefits. Εκεί ο Τζάστιν και η Μίλα Κούνις υποδύονταν δύο φίλους που κάνουν μόνο σεξ μεταξύ τους, χωρίς δεσμεύσεις. Σε αρκετές σκηνές ο τραγουδιστής έπρεπε να μείνει με το μποξεράκι.

Περήφανη ή ενοχλημένη; Πώς να νιώθει άραγε η Τζέσικα Μπίελ μετά τη δήλωση που έκανε γνωστή ηθοποιός για το τι περιέχει το εσώρουχο του Τζάστιν Τιμπερλέικ; Αν κρίνουμε από το πόσο κουλ είναι, τότε σίγουρα θα χαίρεται. Σε κάθε περίπτωση η ατάκα της Πατρίσια Κλάρκσον θα συζητηθεί αρκετά.

Η 58χρονη ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ στην ταινία Friends with Benefits. Εκεί ο Τζάστιν και η Μίλα Κούνις υποδύονταν δύο φίλους που κάνουν μόνο σεξ μεταξύ τους, χωρίς δεσμεύσεις. Σε αρκετές σκηνές ο τραγουδιστής έπρεπε να μείνει με το μποξεράκι. Οπότε η Πατρίσια είχε μια καλή αντίληψη του τι μπορεί να υπάρχει μέσα. Σε μια σκηνή έμενε εντελώς γυμνός κιόλας.

Όταν ο παρουσιαστής Άντι Κόεν τη ρώτησε ποιον από τους κατά καιρούς συμπρωταγωνιστές της θα διάλεγε για friend with benefits, η Κλάρκσον ήταν σαφής. «Χωρίς δεύτερη σκέψη ο Τζάστιν Τιμπερλέικ. Γιατί αν θέλετε να μιλήσουμε για μεγάλο…Συγγνώμη Τζάστιν. Ω, θεέ μου. Είχα την καλή τύχη να δω τα πάντα καθώς γύριζε μια σκηνή που δεν φορούσε τίποτα. Δεν μπορούσαν να το περιορίσουν. Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας.»

Δεν γνωρίζουμε πως το λέτε εσείς, αλλά στο χωριό μας αυτό το λένε ξεκάθαρο πέσιμο.