Αθήνα Καιρός

Γιώργος Τσαλίκης: Ανοίγει ξανά την κόντρα με τον Γκουντάρα – Η αντίδραση της Καινούργιου

4 λεπτά
Γιώργος Τσαλίκης: Ανοίγει ξανά την κόντρα με τον Γκουντάρα – Η αντίδραση της Καινούργιου

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει, εδώ και καιρό, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

«Έτσι γουστάρω. Γιατί για να το νιώθω, είμαι καλός άνθρωπος, πιστεύω στο Θεό και στην αγάπη. Για να με τσιγκλά κάτι μέσα μου, πρέπει να το σεβαστώ. Πρέπει να σεβαστώ και το θέλω μου κι ας γυρίσεις να μου πεις ότι είναι λάθος. Ξεκάθαρα δεν είναι εγωισμός γιατί προσπαθώ να ταπεινώνομαι πρώτα εγώ. Τον εγωισμό μου προσπαθώ να τον εκμηδενίσω. Είναι αυτή η φωνή μέσα μου» είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Αυτά τα δύο, κατά τα άλλα γλυκά παιδιά, τον τελευταίο χρόνο όπου έχουν βγει δημόσια να μιλήσουν έχουν κάνει βλακεία. Καλύτερα να τους πει κάποιος μην μιλάτε. Μία φορά βγήκε κι είπε δεν θα ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Τσαλίκη. Μέγα λάθος. Βγήκε η γυναίκα του μετά από ένα χρόνο στην εκπομπή που αυτός ο άνθρωπος δουλεύει κι είπε το παράπονό της, τα ψυχολογικά της. Είναι λάθη, όλος ο χειρισμός λάθος… Δεν φοβάμαι να μιλήσω και δεν με νοιάζει τι θα γράψουν τα σάιτ, το Twitter. Σε αυτόν το λάθος χειρισμό, όσο νιώθω ότι θέλω να αντιδρώ θα αντιδρώ» πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Στη συνέχεια είπε: «Θα προτιμούσα να με πάρει ο Γρηγόρης στην αρχή και να μου πει εγώ είμαι ένας επαγγελματίας, που μου έγινε μια πρόταση από το συγκεκριμένο κανάλι κι εγώ πρέπει να δουλέψω γιατί έχω και δύο παιδιά. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό έγινε επί τούτου για να σου φάω τη δουλειά, για να σου κάνω κακό, γελιέσαι…»

YouTube thumbnail

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Οι εν λόγω δηλώσεις δεν μπορούσαν να περάσουν ασχολίαστες. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, ένταση προκλήθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα όπου συμμετέχει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Εγώ θα πω μόνο δύο πράγματα. Πρώτον, θα ακούσω πιστά τη συμβουλή του τραγουδιστή και δε θα μιλήσω γιατί λέω βλακείες και το δεύτερο είναι ότι το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό και φιλόξενο» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος στη συνέχεια φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ότι τόσα χρόνια που δουλεύω προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν και δεν έχω φάει τη δουλειά από κανέναν».

Τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου για να υποστηρίξει τον συνεργάτη της. «Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό, ξαφνικά βγάζεις τοξικότητα για έναν άνθρωπο; Τις προάλλες είπε “τώρα ο Γρηγόρης στην εκπομπή που είναι πάνελ”… Ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ. Και ο Γρηγόρης και ο Ανδρέας είναι 100 φορές πιο έμπειροι από μένα. Χωρίς αυτούς εγώ θα έκανα μηδέν! Είναι μαζί μου γιατί με αγαπούν και με βοηθάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ενώ πρόσθεσε: «Το να είσαι σε αυτή τη θέση είναι πιο σημαντικό. Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερα και η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά το χρωστάω σε μεγάλο βαθμό στον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει πει κακία για κανέναν, δεν έχει προσβάλει κανέναν. Τι δουλειά εχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίσει; Με ενόχλησε πάρα πολύ».

YouTube thumbnail

Ειδήσεις σήμερα

Τηλεοπτική «βόμβα»: Δε θα ξαναδούμε τη γνωστή παρουσιάστρια – «Ο κύκλος της τηλεόρασης έκλεισε για μένα»

Οικονομόπουλος- Σταθοκωστόπουλος: Σήκωσαν την εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας σε λιτανεία στον Βύρωνα

«Έκανε λογαριασμό στα social κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών» – Πρωταγωνιστής του “Maestro” καταγγέλλει

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]