Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Ο Αντώνης είδε τη Μαρινέλλα την προηγούμενη εβδομάδα. Έχω εξουσιοδότηση να το πω αυτό και γι’ αυτό το λέω. Η Μαρινέλλα τις πρώτες ημέρες, το ξέρετε όλοι, είχε απόλυτη επικοινωνία με το περιβάλλον. Μετά μεγάλωσε και το αιμάτωμα, μετά μπήκε σε μία πιο δύσκολη φάση η γυναίκα. Δεν έχει σταματήσει ποτέ να κάνει καθημερινά φυσικοθεραπείες. Επί πολλές ώρες υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή δεν πήγαιναν τα πράγματα τόσο καλά -το λέω όσο πιο διακριτικά μπορώ- όσο περίμεναν όλοι. Είναι καταστάσεις δύσκολες, όπως το λέει η κυρία Παγώνη. Δεν υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία».
Ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Επειδή την επισκέφθηκε ο Αντώνης Ρέμος, όμως, μου είπε ότι είδε έναν άνθρωπο πολύ όμορφο. Οι λέξεις που μου είπε είναι ότι ήταν πολύ όμορφη η Μαρινέλλα. Δεν ήταν μία γυναίκα που είχε την όψη του αρρώστου. Τα πράγματα τις τελευταίες 15 ημέρες πάνε πολύ καλύτερα πια. Δεν είναι η διάγνωση του Αντώνη, προφανώς μίλησε με τους γιατρούς. Υπάρχει αισιοδοξία για τη Μαρινέλλα, τα πράγματα πάνε καλύτερα πια».
Δείτε το βίντεο:
![«Μπορούμε να συνεργαστούμε και να χαϊδευτούμε ταυτόχρονα» – Άγριο «πέσιμο» από το ρομπότ Σοφία στον Λιάγκα [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/6f7a9cd89caf97274cb6245e0c6ac493-xl-150x150-jpg.webp)
