Αθήνα Καιρός

Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με στενοχωρεί πολύ, έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του»

4 λεπτά
Γιάννης Μπέζος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Με στενοχωρεί πολύ, έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του»

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα Metoo, μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι.

Σχολιάζοντας την υπόθεση του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού, τόνισε πως όλο αυτό τον στεναχωρεί: «Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή».

Μιλώντας για τις υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη και τον κοινωνικό αποκλεισμό που έχουν δεχτεί αμφότεροι ανέφερε: «Είναι φυσικό που έχει γίνει αυτό, Η κοινωνική κατακραυγή είναι μεγάλη. Είναι πολύ νωπό ακόμα όλο αυτό. Δεν έχει ούτε δύο χρόνια. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει. Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος επιμένω ότι είναι θέμα παιδείας».

Δείτε το βίντεο




Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά στο Μάτι: Εικόνες ντροπής – Διεκόπη η δίκη λόγω ακαταλληλότητας της αίθουσας

Ηλίας Ζερβός: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – «Έφυγε» σε ηλικία 65 ετών

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]