Η influencer συνόδευσε τον τραγουδιστή, ωστόσο η εμφάνισή της κατακρίθηκε. Η επιχειρηματίας εμφανίστηκε με καφέ στο χέρι και τζιν παντελόνι, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει αντιδράσεις στα social media.
Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι η εν λόγω στάση της δεν αρμόζει σε κηδεία, ξεκινώντας ένας μεγάλος διάλογος στα μέσα δικτύωσης και στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τα σχόλια
«Ούτε τα βασικά η Μαστορού… Η κυρία με τον καφέ και το τζινάκι περαστική είναι; Με τον καφέ στην κηδεία; Δεν άντεξε να τον πιει μετά; Η Αγρινιώτισσα με τον καφέ στο χέρι…», ήταν μερικά από τα σχόλια για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.
Παρά τις έντονες αντιδράσεις, υπήρξαν και φωνές που έκαναν λόγο για υπερβολή, επισημαίνοντας ότι τέτοιες στιγμές δεν θα έπρεπε να γίνονται αφορμή για διαδικτυακή κριτική.
Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας
«Έπεσε θύμα του εαυτού της. Είναι influencer και έχει κάνει επιτυχία με τα προϊόντα της στα social media, άρα είναι ένα “προϊόν” των social media. Μάλιστα, η κυρία Καληφώνη, μέσω των social media, έχει κουνήσει το δάχτυλο. Όταν είσαι influencer, βγάζεις λεφτά από αυτό και κουνάς το δάχτυλο… Πάντως για μένα δεν ήταν έγκλημα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό της Τετάρτης.
«Πήρε τον καφέ της, ήθελε να τον πετάξει και από αμηχανία τον κρατούσε. Μόλις κατάλαβε ότι έκανε τη βλακεία, από μόνη της το κατάλαβε. Εγώ δεν θα την “πυροβολήσω” ούτε για το ότι κρατούσε τον καφέ. Ήταν ανθρώπινο λάθος, το έκανε από αμηχανία. Ούτε θα την κατηγορήσω που ντύθηκε λανθασμένα για μια κηδεία», πρόσθεσε.

![Μαρινέλλα: Με τα τραγούδια που λάτρεψε όλη η Ελλάδα το τελευταίο αντίο στο νεκροταφείο Κηφισιάς [εικόνες και βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/03/marinella-1-150x150-jpg.webp)