Το FERTO ΤΗΕ GAME παρουσιάστηκε σε arcade παιχνιδομηχανή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής Press Day της Eurovision, και η υποδοχή του ήταν ενθουσιώδης.
Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο online μέσα από το https://eurovision.ert.gr/fertothegame/ για desktop και φορητές συσκευές.
Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ανέλαβε το Τμήμα Social Media της Γενικής Διεύθυνσης Marketing και Εμπορικής Εκμετάλλευσης της ΕΡΤ.

Ο Akylas στο Eleftherostypos.gr για τη Eurovision
Ήρθε με φόρα και, μέσα σε ελάχιστο καιρό, κατάφερε να αγαπηθεί και να αγκαλιαστεί. Ευγνώμων για όλα αυτά που συμβαίνουν, ο καλλιτέχνης συνάντησε το μεσημέρι της Τρίτης, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, δημοσιογράφους και μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα πριν το ταξίδι της Eurovision.
Μιλώντας στο Eleftherostypos.gr, δήλωσε για το γούρι του: «Το γούρι μας είναι η καρδιά που έχουμε κι εγώ και ο Φωκάς στη μπλούζα μας… Σκέφτομαι, όμως, θα ήθελα, ένα μενταγιόν καρδιάς με φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκης. Είναι η εθνική μας σταρ»!
Ειδήσεις Σήμερα
Φαίη Σκορδά: Επικές ατάκες για την πρόβα νυφικού από τους συνεργάτες της

