Της απαγορεύουν να αναφέρει το όνομα Παντελίδη στην τηλεόραση

Εξώδικο στη Μίνα Αρναούτη από την οικογένεια του Παντελίδη

18/06/18 • 14:04 | UPD 18/06/18 • 14:04

Πριν λίγες μέρες η Μίνα Αρναούτη ξεκίνησε σε πάνελ στο Νέο Κανάλι. Είναι προφανές ότι πάνω της θα πλανάται για καιρό η σκιά του Παντελή.

Δυόμιση χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε σωματικές και ψυχολογικές ζημιές σε εκείνη, η Μίνα Αρναούτη κυνηγάει ξανά το όνειρο της να γίνει δημοσιογράφος. Πριν καν προλάβει να ξεκινήσει, δέχεται την επίθεση από την οικογένεια του Παντελή.

Οι δύο πλευρές έχουν διαφορές από το δυστύχημα και μετά, μιας και η οικογένεια του Παντελή δεν πιστεύει ότι αυτός οδηγούσε και ζητάει εξηγήσεις από τη Μίνα και τη Φρόσω, ενώ είχε καταθέσει και μήνυση για ψευδή μαρτυρία κατά της Μίνας. Όλα αυτά φαντάζουν μακρινό παρελθόν, αλλά για εκείνη αναβιώνουν.

Πριν λίγες μέρες η Μίνα Αρναούτη ξεκίνησε στην εκπομπή Αποκαλύψεις στο Νέο Κανάλι. Είναι προφανές ότι πάνω της θα πλανάται για αρκετό καιρό ακόμα η σκιά του Παντελή. Και σίγουρα αρκετοί θεωρούν ότι η παρουσία της εκεί εξηγείται αποκλειστικά από αυτό. Η οικογένεια Παντελίδη πιστεύει ότι γι΄αυτό την προσέλαβαν και με εξώδικο της απαγορεύει από το κανάλι και τη Μίνα να κάνουν οποιαδήποτε αναφορά στον Παντελή. Είτε με φωτογραφία είτε με τραγούδι του.

«Απαγορεύουμε τη χρήση κάθε στοιχείου που ανάγεται στον Παντελή Παντελίδη, συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του, της εικόνας του, της μουσικής του, των στίχων του, των τραγουδιών του, των συνεντεύξεών του, των φωτογραφιών του και εν γένει των οιωνδήποτε σχετικών αρχείων όσο και στη ζωή και την προσωπικότητα ημών των ιδίων αφού θεωρούμε ότι αποσκοπεί σε αθέμιτους διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς και την εν γένει οικονομική μας εκμετάλλευση, άλλως δεν θα συγκαταλεγόταν στη στελέχωση (πάνελ) της τηλεοπτικής εκπομπής “Αποκαλύψεις” η Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία έγινε γνωστή πανελληνίως ως η συνεπιβάτις του Παντελή Παντελίδη κατά τον χρόνο του θανάσιμου τραυματισμού του».