Αθήνα Καιρός

Eurovision 2024: Θρίλερ με τη Μαρίνα Σάττι – Τέλος οι πρόβες λόγω πένθους [βίντεο]

4 λεπτά
UPD: 11:22 | 03/04/2024
Eurovision 2024: Θρίλερ με τη Μαρίνα Σάττι – Τέλος οι πρόβες λόγω πένθους [βίντεο]
Μαρίνα Σάττι

Βαρύ πένθος βιώνει η Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος με το Ζάρι στη Eurovision 2024 καθώς όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, οι πρόβες της τραγουδίστριας για την Eurovision διακόπτονται λόγω πένθους.

Η Μαρίνα Σάττι ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές, με την δισκογραφική εταιρεία της να βρίσκεται στο πλευρό της, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Η ίδια θα βρίσκεται στο Μάλμε της Σουηδίας όταν θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνο για τον θάνατο του πατέρα της και σίγουρα δεν θα είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι φυσικό, όμως, είναι επαγγελματίας και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.


Μαρίνα Σάττι: Τι είχε πει για τον μπαμπά της

Θυμίζουμε ότι χθες, Τρίτη 2 Απριλίου, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, έπειτα από μάχη που έδινε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η ίδια είχε πει για την καταγωγή της σε συνέντευξή της: «Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου».

«Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μίξη πολύ έντονη. Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από όσο δέχτηκαν εκείνον στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια «του άντρα στο Σουδάν». Η γιαγιά μου και η θεία μου είχαν δυο χαρακιές στο μάγουλο, κάτι που το κάνουν στις φυλές εκεί για να δείχνουν από που είναι και που ανήκουν», είχε αναφέρει.

Η καλλιτεχνική της πορεία έχει επηρεαστεί από ερεθίσματα που είχαν τα παιδικά της χρόνια, καθώς η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]