Το Facebook είναι το ψηφιακό Πάμε Πακέτο

Έλληνας τραγουδιστής βρήκε τον αδερφό του μέσω Facebook [βίντεο]

21/06/18 • 12:25 | UPD 21/06/18 • 12:25

Μιλώντας στο Happy Day, ο Άρης Λουμάκης περιέγραψε την παιδική του ηλικία όπου η μάνα του μεγάλωσε αυτόν και τον αδερφό του μόνη της

Οι Rec αποτελούν το δημιούργημα του. Το δικό του όραμα τους έδωσε μουσική υπόσταση και μια κάποια επιτυχία. Ειδικά στην αρχή τους. Ο Άρης Λουμάκης έχει και μια προσωπική ιστορία να πει, μιας και για χρόνια νόμιζε ότι είχε μόνο έναν αδερφό. Μέχρι που έμαθε ότι ο πατέρας του έχει ένα αγόρι από άλλη σχέση του.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο Άρης Λουμάκης περιέγραψε την παιδική του ηλικία όπου η μάνα του μεγάλωσε αυτόν και τον αδερφό του μόνη της, ενώ πατέρας δεν υπήρχε ούτε για δείγμα.

«Την μητέρα μου την αγαπώ ιδιαίτερα γιατί μεγάλωσε εμένα και τον αδερφό μου και σαν πατέρας και σαν μάνα! Ο πατέρας μου θεώρησε σωστό όταν ήμασταν μικρά και σε ευαίσθητη ηλικία να μας αφήσει και να τραβήξει τον δρόμο του και ακόμα και τώρα δεν ξέρω που βρίσκεται… Τον τρίτο μου αδερφό τον αναζήτησα και τον βρήκα μέσα από το facebook, ο οποίος είναι από τον ίδιο πατέρα αλλά από άλλη μητέρα.

Δεν ξέρω αν έχω άλλα αδέρφια, ενδεχομένως και να έχω… Τον πατέρα μου δεν έψαξα να τον βρω, δεν με ενδιέφερε. Τον συνάντησα μόνο σε ένα δικαστήριο για διατροφή. Κατηγόρησα αρκετές φορές τον εαυτό μου για όλο αυτό, όμως νομίζω μέσα από τα μάτια της μητέρας του ένα παιδί μπορεί να καταλάβει όλη την κατάσταση. Η μητέρα μου μας παρότρυνε να γνωρίσουμε τον πατέρα μου, εμάς δεν μας γεννήθηκε ποτέ το συναίσθημα…».