Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι περνάει καλά στο γαμήλιο ταξίδι της στο Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, και δεν το κρύβει.
Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο παθολόγος που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από έναν μήνα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς. Το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν προσφέρεται, άλλωστε, για κάτι τέτοιο.
Στις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο της μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη ροδοπέταλα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ζήστε τη ζωή σε πλήρη άνθιση…».
Δείτε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι γυμνή στην μπανιέρα:


![Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γυμνή στην μπανιέρα της [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/01/elizabeth-elechi-gymni-baniera.jpg-1024x512.webp)

















