Η Ελένη Χατζίδου, όμως, λίγο αργότερα, αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό με τον Ετεοκλή Παύλου να εξηγεί το λόγο.
Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, ο Ετεοκλής Παύλου εξήγησε πως η σύζυγός του δεν αισθανόταν καλά, καθώς από την αρχή της εβδομάδας ταλαιπωρείται από ένα θέμα υγείας.
«Εδώ είμαστε, επιστρέψαμε! Η Ελένη δεν είναι εδώ, έπρεπε να φύγει, δεν ένιωθε καλά. Είναι το θέμα της υγείας που την ταλαιπωρεί, το ξέρετε από την αρχή της εβδομάδας. Το πάλεψε πολύ, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.
Ελένη Χατζίδου: Το θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί
«Οφείλω να σας πω τι συνέβη. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρούμαι με ιλίγγους διαφόρων τύπων, είτε πιο έντονους είτε άλλους που μπορώ να τους διαχειριστώ. Το Σαββατοκύριακο ήταν λίγο δύσκολα, δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ούτε χθες αυτό που μου συνέβη. Όσοι υποφέρετε από ιλίγγους καταλαβαίνετε, είναι κάτι τρομακτικό, πολύ περίεργο να μη μπορείς να σταθείς, να κάνεις κουμάντο στον εαυτό σου και να βρεις λίγη ησυχία», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδουτο πρωί της Τρίτης καθώς τη Δευτέρα δεν βρισκόταν στην εκπομπή.
Ειδήσεις Σήμερα
Χαμός στον αέρα του Πρωινού – Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Μπαλάσκα, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι

