Έγιναν γονείς ο Τόνι Σφήνος και η σύζυγος του Ιωάννα Γραμματικού

28/06/18 • 13:48 | UPD 28/06/18 • 13:48

Newsroom eleftherostypos.gr

Ο Τόνι Σφήνος που έφτιαξε αυτή την περσόνα για να μπορεί να κρατά τις προσωπικές του στιγμές έξω από το παιχνίδι της σόουμπιζ, είχε καταφέρει να κρατήσει καλά κρυφή την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Δύο χρόνια μετά το γάμο τους, το ζεύγος είναι στην ευτυχή θέση να κρατάει στα χέρια του το πρώτο του παιδί. Ο Τόνι Σφήνος και η Ιωάννα Γραμματικού έφεραν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους κάτω από άκρα μυστικότητα και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη Φωλιά των ΚουΚου, το πρωινό του Star των Καραβάτου-Κατσούλη, ο Σφήνος ή, όπως είναι το κανονικό του όνομα, Θανάσης Κιούσης, και η γυναίκα του Ιωάννα απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Τόνι Σφήνος που έφτιαξε αυτή την περσόνα για να μπορεί να κρατά τις προσωπικές του στιγμές έξω από το παιχνίδι της σόουμπιζ, είχε καταφέρει να κρατήσει καλά κρυφή και την εγκυμοσύνη της συζύγου του, αφού δεν ήταν παρά πριν από 2-3 μήνες που μαθεύτηκε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Φυσικά αυτό που αναγράφεται στο σούπερ της εκπομπής ότι έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, είναι λάθος. Εξάλλου, όταν κάνει κανείς παιδί γίνεται απλά μπαμπάς ή μαμά ή γονιός. Δεν υπάρχει πρώτη και δεύτερη φορά σε αυτό.