«Ο γιος μας σήμερα γίνεται δέκα μηνών. Είχαμε μια εγκυμοσύνη που ξεκίνησε υπέροχα αλλά τους τελευταίους πέντε μήνες αναγκαστήκαμε να μείνει στο κρεβάτι η Χρύαα. Αυτό ήθελε ψυχική δύναμη, ήθελε αφοσίωση. Η Χρύσα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, και πολλά άλλα. Ήμουν δίπλα της και τη στήριζα όσο μπορούσα.
Είναι μια διαδικασία που έχει πάρα πολλή αγωνία και πρέπει να λέγονται αυτά. Έχει πολλή αγωνία, πρέπει να έχει αφοσίωση, να είσαι από πάνω, χρειάζεται πολλή ψυχική δύναμη. Εν τέλει πήγαν όλα καλά. Γεννήσαμε έναν κούκλο» είπε ο Ευθύμης Ζησάκης.
«Ήμουν μέσα σε όλη τη διαδικασία του τοκετού. Γέννησε φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο. Σίγουρα όλο αυτό μας έδεσε περισσότερο, βλέπεις ότι ο άνθρωπός σου, οι γυναίκες γενικά που κυοφορούν, έχουν μια δύναμη την οποία όχι μόνο πρέπει να επικροτήσουμε, αλλά να σταθούμε και δίπλα τους ταπεινά και να τις στηρίζουμε…» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.
Τέλος, για τη σχέση με τη σύζυγό του Χρύσα Παπαλελούδη είπε: «Είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και στα καλά και στα κακά. Και κυρίως στα άσχημα. Σκαμπανεβάσματα νομίζω όλοι περνάνε, αλλά εμείς είμαστε πολύ της συζήτησης. Λέμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον… Είμαστε μαζί σχεδόν επτά χρόνια… Δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Η Χρύσα είναι ένας άνθρωπος, που αν έβαζα σε μια σειρά όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου, το πρώτο που θα έβαζα στη λίστα, θα ήταν ότι την παντρεύτηκα…».
O Ευθύμης Ζησάκης και η σύζυγός του παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2023.
Σχετικά με την σειρά το «Σόι σου» ανέφερε: «Αυτό ήταν debate. Το συζητάγαμε με φίλους και συναδέλφους. Οι μισοί έλεγαν ότι ”θα πάει”, οι άλλοι μισοί ”δεν θα πάει”. «Εν τέλει, ο κόσμος είναι αποφασισμένος και θεωρώ ότι είναι ένα αυθεντικό προϊόν. Αυτή η σειρά έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει όχι λόγω εποχών, όχι λόγω κάποιων ασύλληπτα ωραίων σκηνικών. Έχει επιτυχία λόγω σχέσεων, δηλαδή λατρεύω τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στη ζωή μου, λατρεύω τον Παύλο Ορκόπουλο. Τα αδέρφια μου στη σειρά είναι φίλοι μου. Οπότε η συμπάθεια η πραγματική βγαίνει».
«Είναι αυθόρμητος, ό,τι σκέφτεται το λέει, είναι παιδί, δεν έχει μεγαλώσει και δεν ξέρω αν θα μεγαλώσει και ποτέ. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα, γιατί πάω σε μονοπάτια τα οποία έχω ξεπεράσει σαν άνθρωπος».
Στα επόμενα επεισόδια περιμένει να δει τον Άρη να ωριμάζει. «Ανυπομονώ να δω με ποιόν τρόπο θα σοβαρευτεί. Και θα έχει και ενδιαφέρον να δούμε τη μετάβαση. Θα ήθελα να τον δω να βρίσκει τον εαυτό του και τα όριά του και να τον δω οικογενειάρχη», κατέληξε.
![«Το Σόι σου»: Εκτάκτως απόψε στις 20:00 με νέο απολαυστικό επεισόδιο [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/10/to-soi-soy-2-1600x900-1-150x150.jpg)
