Αθήνα Καιρός

Δούκισσα Νομικού: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε από τη βραδιά των καλλιστείων 2007

4 λεπτά
Δούκισσα Νομικού: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε από τη βραδιά των καλλιστείων 2007

Δούκισσα Νομικού: Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από την βραδιά των καλλιστείων 2007 και τη στέψη της Δούκισσας Νομικού ως Σταρ Ελλάς.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία από τη βραδιά που άλλαξε η ζωή της. Η ζωή της άλλαξε και το όμορφο κορίτσι με τα γαλανά μάτια, εξελίχθηκε μέσα σε αυτά τα χρόνια, έγινε παρουσιάστρια, μαμά και επιχειρηματίας.

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τους γονείς της

Η Δούκισσα Νομικού όλα αυτά τα χρόνια έχει στο πλευρό τους γονείς της. Από τα πρώτα της βήματα μέχρι σήμερα τη στηρίζουν και τη βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Χθες, Τετάρτη (3/5) λοιπόν η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία από τη βραδιά των καλλιστείων 2007. Είναι εστεμμένη και δίπλα έχει τους γονείς της.

«3 Μαΐου 2007. Η ημέρα που άλλαξε η ζωή μου. Με γνωρίζετε 16 χρόνια. Πόσες στιγμές, πόσες αναμνήσεις. Έχουμε κάνει τόσα πράγματα. Και είστε ακόμα εδώ για εμένα. Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ.ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας της.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Δούκισσα Νομικού: Όταν δημιούργησε τη δική της οικογένεια

Η Δούκισσα Νομικού έκανε πολλά πράγματα στην πορεία του χρόνου. Ασχολήθηκε με την τηλεόραση, ίδρυσε τη δική της εταιρεία ενώ παράλληλα δημιούργησε τη δική της οικογένεια, αφιερώνοντας πολύ από τον χρόνο της στα δύο της παιδιά: τον Σάββα και την Αναστασία.

Πολλές φορές σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τον ρόλο της μητρότητας λέγοντας ότι είναι ο πιο ουσιαστικός και σημαντικός της ζωής της ενώ μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τον γιο και την κόρη της.

Τα παιδιά της έχουν πρώτη θέση στην καρδιά της. Άλλωστε αυτό το μαρτυρά και το γεγονός ότι μαγειρεύουν παρέα, διαβάζουν, ζωγραφίζουν, παίζουν με τα αυτοκινητάκια, συνθέτουν παζλ, κάνουν βόλτες.

Ειδήσεις σήμερα

Συντάξεις: Πληρώνεται αύριο το 13ο μέρισμα σε 62.000 απόστρατους [αναλυτικά ποσά ανά βαθμό]

Εκλογές 2023: Τον κωδικό… μονοεδρικές ενεργοποιεί ο Μητσοτάκης

Χτύπημα στο Κρεμλίνο: Ουκρανική επίθεση ή ρωσική προβοκάτσια;

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]