Από τον κόσμο της μόδας και των λαμπερών εκπομπών σε εκείνον της πολιτικής! Ο καταξιωμένος φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός ανακοινώθηκε ότι θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος στην εκλογική Περιφέρεια Β΄ Πειραιώς. Ευφυής και τολμηρός, πετυχαίνοντας πάντα στους στόχους του και έχοντας μάθει να δουλεύει σκληρά για όσα θέλει να κατακτήσει, ο άντρας που έχει φωτογραφίσει τις ωραιότερες γυναίκες, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.
Οι περισσότεροι των γνώρισαν μέσα από το ριάλιτι μόδας «GNTM», όπου συστήθηκε στο ευρύ κοινό και γρήγορα άρχισε να απασχολεί. Ο κόσμος της μόδας υποκλίνεται στο ταλέντο του όμως εδώ και χρόνια, καθώς έχει περάσει από τις μεγαλύτερες ελληνικές εκδόσεις διεθνών περιοδικών, όπως τo Marie Claire, η Vogue, το Elle, το Esquire, το Madame Figaro, το Harper’s Bazaar, κ.ά. Δημιουργικός και με σύγχρονη ματιά, ξεχωρίζει τόσο για τα editorial μόδας, όσο και για τις επιτυχημένες καμπάνιες που υπογράφει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Δημήτρης Σκουλός, εκτός από τον διαγωνισμό μόδας και τη συμμετοχή του στο «My style rocks», κρύβει και πολλά ακόμη ταλέντα. Ένα από αυτά είναι και το τραγούδι, καθώς ξεχώρισε στο σόου «Just the 2 of us».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τα πρώτα βήματα, η αγάπη για τη φωτογραφία και ο Βαλάντης
Ο Δημήτρης Σκουλός έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του ότι, ενώ έπαιζε μπάσκετ στον Πανιώνιο, έτρεχε τα ξημερώματα στην πλατεία Ομονοίας όπου τα φορτηγά ξεφόρτωναν περιοδικά και εφημερίδες. Ήθελε να είναι ο πρώτος που θα αγοράσει με το χαρτζιλίκι του ό,τι περιοδικό φωτογραφίας κυκλοφορεί.
Ο φωτογράφος έκανε σπουδές στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Πάτρα, ενώ για τη συνέχειά του έχει πει: «Δούλευα για ένα διάστημα στο τμήμα marketing εταιριών. Αλλά δεν μου άρεσε, είχα πάθει κατάθλιψη. Ταυτόχρονα, τα βράδια, έπαιζα μουσικές σε μαγαζιά τύπου Memphis, Buzios και Bo. Υπήρχαν μέρες που πήγαινα κατευθείαν στην δουλειά και κοιμόμουν στην καρέκλα. Κάποια στιγμή, στα 27 μου, αποφάσισα να πάρουμε, μαζί με την αδελφή μου, το μαγαζί ενός φίλου μας που δεν πήγαινε καλά. Στην πορεία αναλάβαμε και το διπλανό καφέ. Τα τρία πρώτα χρόνια δεν είχα λεφτά, φαντάσου, ούτε για τσιγάρα. Μου έπαιρνε ο πατέρας μου. Η όλη ιστορία κράτησε συνολικά δέκα χρόνια και βρέθηκα να χρωστάω 100.000 ευρώ».
«Είχε έρθει σε ένα από τα καφέ ο Βαλάντης, είδε τυχαία κάτι φωτογραφίες μου που είχα φέρει να δείξω στην αδελφή μου, με την οποία γνωρίζονταν, οπότε μου ζήτησε να τον φωτογραφίσω για την αφίσα του. Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση τα πόσα λεφτά είχα πάρει. Είπα μέσα μου “πλάκα μου κάνετε, θα το συνεχίσω”», έχει υποστηρίξει.
«Φωτογράφησα κάποια στιγμή κάποιες φίλες που ήθελαν να γίνουν μοντέλα, παρόλο που δεν είχα εμπειρία. Όταν είδαν τις φωτογραφίες στο πρακτορείο τους, με πήραν και ξεκίνησα να δουλεύω κανονικά. Τον πρώτο μήνα είχα ήδη προλάβει να κάνω φωτογράφηση για το Votre Beaute και το ΚΛΙΚ. Τα πράγματα από τότε πήραν τον δρόμο τους από μόνα τους», έχει εξομολογηθεί.
Οι αγάπες της ζωής του
Πίσω από τα φώτα, ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένας υπέροχος οικογενειάρχης που λατρεύει τις γυναίκες! Η Τζέλλα είναι η σύζυγός του, ο άνθρωπος που πορεύεται μαζί του για περισσότερες από δύο δεκαετίες.
«Δύσκολα διατηρείται ο έρωτας. Πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, ένα βήμα πίσω και ειδικά όταν θυμώνεις γιατί ζούμε σε μια εποχή όλα είναι πάρα πολύ γρήγορα, δημιουργούνται νεύρα. Ο κόσμος χωρίζει πολύ εύκολα και δεν έχει υπομονή. Ο κόσμος πιστεύει πως χωρίζει και ξαναφτιάχνει τη ζωή του. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής “είμαστε εδώ και το παλεύουμε” γιατί το εύκολο να φύγεις, το δύσκολο είναι να μείνεις. Εννοείται πως έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές, όταν ένας άνθρωπος είναι μαζί με τον άλλο 20 χρόνια. Βέβαια υπάρχουν στιγμές αλλά κάνεις ένα βήμα πίσω και τα ξαναβρίσκεις… Εμείς είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν εμφανιζόμαστε στα social media κάθε μέρα μέρα… Εμείς είμαστε από την άλλη πλευρά. Δεν διαφημίζουμε αυτό που έχουμε, χαιρόμαστε αυτό που έχουμε», έχει πει ο Δημήτρης Σκουλός.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για τον φωτογράφο. «Είναι μεγάλος έρωτας οι κόρες μου. Ζω και αναπνέω για αυτές. Και τρίτο παιδί να μου έλεγαν να κάνω, πάλι κορίτσι θα ήθελα», έχει εξομολογηθεί ο Δημήτρης Σκουλός.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.






















