Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, την Πέμπτη 2/4, η Άρια Παπανικολάου παρουσίασε το βιβλίο της «Με λένε Άρια», στο οποίο μιλάει για τα όσα πέρασε ως άνθρωπος με αυτισμό.
«Το μήνυμα είναι ότι όλοι πρέπει να συμπεριφέρονται με καλοσύνη και ευγένεια σε άλλους ανθρώπους με αυτισμό. Δεν θέλω να νιώσουν τον πόνο και αυτά που πέρασα εγώ. Όταν ήμουν έφηβη με πρόδωσαν και με πλήγωσαν άσχημα», είπε.
Στη συνέχεια αποκάλυψε τι θέλει για το μέλλον: «Το όνειρό μου είναι να κάνω τον κόσμο καλύτερο και να παντρευτώ και να κάνω παιδιά».
Στην συνέχεια, η Άρια Παπανικολάου επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί στην ταινία «The Riders» με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας της, Δημήτρης Παπανικολάου, είχε βρεθεί στο χώρο των γυρισμάτων στη Νέα Μάκρη. Η ίδια χαρακτήρισε την εμπειρία «μια περιπέτεια».
Δείτε το βίντεο:

