«Το σκετς ήταν άβολο, με πολύ κακό χειρισμό από τον κύριο Οικονόμου. Ήταν πάρα πολύ άβολο και κακόγουστο. Ως ψυχαγωγικοί το λέμε, γιατί πάντα μας κρίνουν οι ενημερωτικοί ως ψυχαγωγικοί αν έχουμε άποψη για τα πολιτικά. Να πούμε ότι δεν υπάρχει κάτι πιο άβολο από το να κάνεις ως ενημερωτικός κακή ψυχαγωγία», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.
Η Νάνσυ Νικολαϊδου ανέφερε: «Ο κύριος Οικονόμου ήταν απαράδεκτος. Στο συγκεκριμένο, ήταν χειρότερος ο κύριος Οικονόμου από την κυρία Λατινοπούλου. Αυτή η συμμετοχή του και η μη ανάγκη να νιώσει ότι πρέπει να διαφοροποιηθεί και να τη βάλει στη θέση της… Και αυτός ο εξευτελισμός που επέτρεψε στην προσωπικότητα μιας άλλης γυναίκας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου εν προκειμένω, είναι χυδαιότητα. Ο κύριος Οικονόμου απαντούσε γελώντας, συμμετείχε στο σκετς».
Δημήτρης Οικονόμου: «Έσφαξαν» με το γάντι στο Buongiorno τον παρουσιαστή
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Ήταν και οι δύο συνυπεύθυνοι που συμμετείχαν σε αυτό το σκετς. Όλο αυτό έγινε με την ανοχή των οικοδεσποτών, για να μην πούμε με τη συμμετοχή. Δεν ξέρουμε αν το είχαν συνεννοηθεί».
Ειδήσεις Σήμερα
Τηλεθέαση: Ανατροπή στην πρωινή ζώνη – Ούτε Super Κατερίνα ούτε Λιάγκας στην πρώτη θέση

