Έπειτα από την καλοκαιρινή τους κρουαζιέρα στο Ιόνιο —με στάσεις σε Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Παξούς— η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεχίζουν τις διακοπές τους στην αγαπημένη τους Κρήτη, για λίγες στιγμές χαλάρωσης.
Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις πρώτες μέρες τους στο νησί, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από τις διακοπές τους.
Δείτε τις αναρτήσεις:





Ειδήσεις Σήμερα
- Σαρηγιάννης: Τρεις φορές πάνω οι καρκινογόνες ενώσεις στα αιωρούμενα σωματίδια του καπνού στην Πάτρα
- Γιάννης Πουλόπουλος: Όλο το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση από το πάνελ της Καινούργιου – «Θα το πω πρώτη φορά» [βίντεο]
- «Σπουδαίους ανθρώπους» χαρακτηρίζει ο Τραμπ τους Ευρωπαίους ηγέτες με τους οποίους θα συνομιλήσει σήμερα για την Ουκρανία

![Δέσποινα Βανδή: «Γυμνάζει» τον Γιάννη Κατινάκη – «Στον άλλον κόσμο θα με στείλεις, κακούργα» [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/03/vandh-katinakhs-150x150-jpg.webp)