«Την πιάσανε, τη στείλανε στη χώρα της και την απέλασαν. Την έδιωξαν στη χώρα της. Ήταν λίγο επικίνδυνο, αλλά ξεπεράστηκε. Δεν μίλησα μαζί της και ούτε ήθελα. Πήγα στην αστυνομία και that’s it» είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Με απείλησε. Φοβήθηκα, γιατί είμαι τόσο αγαθή, που την έβαλα στο αυτοκίνητό μου και την πήγα στο σπίτι μου. Μετάνιωσα»
Η παραγγελία του Emily in Paris και το τηλεοπτικό comeback
«Ήρθε μόνο η παραγωγή του Emily in Paris στο μαγαζί στη Μύκονο, έκανε μία παραγγελία 80 πίτσες» είπε χαρακτηριστικά.
Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Εδώ δεν παίζω στην Ελλάδα, θα παίξω στο Netflix; Γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως επειδή έχω δουλειά και τρέχω με τα μαγαζιά; Τώρα είμαι έτοιμη να πω το ναι, αν μου έρθει κάτι καλό, έτσι όπως το θέλω εγώ. Είμαι έτοιμη να ξαναγυρίσω»

