Ούσα καλεσμένη στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» στο Youtube, αποκάλυψε πρώτη φορά δημόσια ότι χώρισε από τον σύντροφό της Oge.
«Με τον Oge δεν είμαστε πια μαζί. Είναι η πρώτη φορά που το λέμε κάπου δημόσια. Μια χαρά, αγαπιόμαστε, θαυμαζόμαστε. Εγώ τον θαυμάζω, θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή στη χώρα μας σε αυτό που κάνει. Είναι πολυ-εργαλείο, γράφει, τραγουδάει, κάνει παραγωγές, τα κάνει όλα… Δεν έχει ειπωθεί κάπου δημόσια αυτό», είπε για πρώτη φορά η Κλαυδία.
Η ερμηνεύτρια και ο Oge ήταν ένα πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι, με τον ράπερ και παραγωγό να στηρίζει τη σύντροφό του σε κάθε της επαγγελματικό βήμα, έχοντας μάλιστα ταξιδέψει μαζί της στην Ελβετία για την Eurovision.
«Δεν με απασχολεί η διαφορά ηλικίας. Νομίζω ότι είμαι από τους ανθρώπους που ψυχολογικά μεγάλωσαν πολύ πιο γρήγορα από τη βιολογική τους ηλικία. Μπορεί να είμαι 22, αλλά νιώθω και σκέφτομαι σαν να είμαι 30. Και αυτό το είχα πάντα. Γι’ αυτό δεν ελκύομαι από συνομήλικούς μου. Και όλες μου οι παρέες είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Αν αναζητώ πατρική φιγούρα με ρωτάς; Μπορεί. Αλλά γενικά, από τα σχολικά μου χρόνια δεν ταίριαζα με παρέες της ηλικία μου. Δεν μπορούσα να ενσωματωθώ πλήρως. Έψαχνα να βρω άτομα που ήταν πιο ώριμα, πιο συνειδητοποιημένα, που ήξεραν τι θέλουν, που έχουν ένα στόχο. Όπως κι εγώ, από μικρή είχα έναν στόχο και ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω, με μένα, τη φωνή μου, τις δυνατότητές μου», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό Down Town για την διαφορά ηλικίας με τον Oge.
Ειδήσεις Σήμερα
Η έκτακτη ανακοίνωση για τον Χρήστο Φερεντίνο
Eurovision 2026: Μεγάλες εκπλήξεις από το ΡΙΚ και την Κύπρο
Από το MEGA στον ΣΚΑΪ με δική του εκπομπή – Η ανακοίνωση
Ιωάννα Τούνη: Νύχτες στη Μύκονο με τον νέο της σύντροφο
Δήμος Αναστασιάδης: Συγκινημένος μετά τη γέννηση του γιου του – Οι πρώτες δηλώσεις
HOTΕΛ ΕΛVIRA: Ξεκαρδιστικά τα επόμενα επεισόδια – Τι θα δούμε
Τηλεθέαση: Τα πάνω κάτω στη βραδινή ζώνη – Οι πρεμιέρες έφεραν φουρτούνες στα κανάλια

