Ο Γιώργος Τσαλίκης σε βίντεο σε έξαλλη κατάσταση ανέφερε: «Όταν κάποιος, σε όλες τους τις αναρτήσεις τους τελευταίους μήνες, μπαίνει από κάτω σαν σχόλιο και σε βρίζει, σε προσβάλλει, στις αναρτήσεις σου… και γράφει ξεπεσμένος, τσίρκο, κλέφτης… Την έχω μπλοκάρει απ’ τα social, μπορώ να βρει το κινητό μου άμα θέλει, διότι εχθές παιδιά, για το όνομα του Θεού, μετά από αυτά που είχαν γίνει, με έκανε ξανά tag με το βίντεο που με είχε προσβάλει, με την έκφραση «ξαναπάρτο».
Και γι’ αυτό την μπλόκαρα. Εχθές την μπλόκαρα! Γιατί με έκανε tag με το «ξαναπάρτο» και με προκαλεί. Δεν θέλω να με προκαλούν έτσι, τόσο πολύ» ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης.
Η Χαρά Τσιώλη απάντησε μέσω της εκπομπής Happy Day: «Το beef γίνεται όταν δυο άνθρωποι έχουν να χωρίσουν κάτι. Εγώ δεν έχω να χωρίσω κάτι, ο Τσαλίκης έκανε beef με τον εαυτό του. Είμαι κωμικός και κάνω σάτιρα. Εγώ να πάρω τηλέφωνο τον Τσαλίκη; Μόνος του τσακώνεται! Προσπαθεί να ασχοληθούν μαζί του. Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι».

