Στο βίντεο, η Μπέρι και ο σύντροφός της τα τελευταία πέντε χρόνια, φαίνονται ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, ημίγυμνοι και αγκαλιασμένοι, ενώ βρίσκονται στη Γαλλία για το Φεστιβάλ Καννών 2025.
Τα σώματά τους ήταν σκεπασμένα με λευκά σεντόνια και η ηθοποιός κρατούσε ένα μικρό κόκκινο σωληνάριο με τζελ στο χέρι της.
«Σας έδειξα πώς ξεκίνησε η Ημέρα της Μητέρας μου, και τώρα θα σας πω – δε θα σας δείξω – πώς θα τελειώσει», είπε με χιούμορ η σταρ του “Catwoman”, κοιτώντας τον Χαντ «Έτσι δεν είναι, αγάπη μου;»
«Ναι», απάντησε ο τραγουδιστής του “Dust”. «Μακάρι να βιαζόσουν κιόλας».
Η Μπέρι δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει καθ’ όλη τη διάρκεια του σύντομου βίντεο και παρουσίασε το νέο προϊόν από την πλατφόρμα σεξουαλικής υγείας Respin: τη μικρή ταξιδιωτική έκδοση του τζελ Let’s Spin.
«Καταρχάς, έχουμε το Let’s Spin μας, γιατί μόλις κυκλοφόρησε σε αυτή τη μικρή ταξιδιωτική συσκευασία», είπε. «Και αφού είμαστε στις Κάννες, το πήρα μαζί μου για πρώτη φορά».
«Ετοιμαζόμαστε να του δώσουμε μια… περιστροφή», πρόσθεσε η Μπέρι με τον Χαντ να συμπληρώνει: «Θα κάνουμε τις Κάννες με τον Βαν».
Ο Χαντ αστειεύτηκε: «Μακάρι να βιαζόσουν κιόλας».
«Χρόνια Πολλά σε όλες τις υπέροχες μανούλες εκεί έξω», πρόσθεσε η σταρ του “X-Men”. «Ελπίζω όλες να είστε κάπου και να… “περιστρέφεστε”».
«Θεέ μου», πρόσθεσε ο Χαντ πριν τελειώσει το βίντεο, «ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενος που τελειώνει η Ημέρα της Μητέρας».
Η Μπέρι και ο Χαντ είναι μαζί από το 2020, όταν γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Λόγω των περιορισμών, η επικοινωνία τους ήταν μόνο τηλεφωνική για τέσσερις μήνες πριν συναντηθούν από κοντά.
«Έχω αυτή τη νέα υπέροχη αγάπη στη ζωή μου», είχε δηλώσει η Μπέρι στο AARP το 2022. «Λόγω του COVID, περάσαμε τέσσερις μήνες μιλώντας στο τηλέφωνο. Αναγκαστήκαμε να συνδεθούμε εγκεφαλικά πρώτα, πριν εμπλακούν τα σώματά μας».
«Δεν το είχα ξανακάνει έτσι», είπε. «Ερωτεύτηκα το μυαλό του, τις συζητήσεις μας».
Η Μπέρι πιστώνει επίσης τον Hunt για το ότι την έχει κάνει «πολύ καλύτερη μητέρα» για τα δύο παιδιά της. Έχει την 17χρονη Nahla με τον πρώην Gabriel Aubry και τον 11χρονο Maceo με τον πρώην σύζυγό της Olivier Martinez.
Ωστόσο, το αισθησιακό βίντεο στο κρεβάτι δεν ήταν το μόνο της ποστ για τη Γιορτή της Μητέρας. Ανέβασε ακόμη δύο δημοσιεύσεις για να τιμήσει την ημέρα.
Στην πρώτη, μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία με τα παιδιά της να παίζουν μαζί στην παραλία.
«Χρόνια Πολλά σε όλες τις υπέροχες μανούλες σε όλο τον κόσμο!», έγραψε. «Σήμερα γιορτάζω το όμορφο χάος, την βαθιά αγάπη και το σπουδαίο προνόμιο της μητρότητας. Αυτά τα δύο σημαίνουν τα πάντα για μένα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

