Αθήνα Καιρός

Αθηνά Ωνάση: Για πρώτη φορά φωτογραφία-ντοκουμέντο από το 2018 – Είχε επισκεφθεί τη Μύκονο [βίντεο]

3 λεπτά
Αθηνά Ωνάση: Για πρώτη φορά φωτογραφία-ντοκουμέντο από το 2018 – Είχε επισκεφθεί τη Μύκονο [βίντεο]

Αθηνά Ωνάση: Στην Ελλάδα και δη στη Μύκονο φαίνεται να βρίσκεται η «χρυσή» κληρονόμος Αθηνά Ωνασή.

H Αθηνά Ωνάση βρίσκεται από τη Δευτέρα στο νησί των Ανέμων, καθώς φέρεται να ταξίδεψε προς τη Μύκονο με παρέα. Ο Πέτρος Νάζος αποκάλυψε πως η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στη Μύκονο με ιδιωτικό τζετ από την Ολλανδία, όπου μένει τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή κληρονόμος μετέβη στο νησί με δύο φίλες της και το απόγευμα έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού. Μάλιστα, η Αθηνά Ωνάση είχε τέσσερις σωματοφύλακες ενώ η ίδια φορούσε καπέλο και γυαλιά.

Αθηνά Ωνάση: Η φωτογραφία από το 2018

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος, η «χρυσή» κληρονόμος είχε επισκεφτεί και πάλι το νησί της Μυκόνου το 2018, χωρίς να το μάθει κανείς ενώ είχε δειπνήσει σε ένα εστιατόριο.

Αθηνά Ωνάση: Πόσο μειώθηκε τα τελευταία χρόνια η περιουσία των 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, η αποβολή της, η προδοσία και το διαζύγιο της από τον Αλβάρο, την έκαναν να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Όχι όμως μόνο αυτό! Mέχρι σήμερα έχει πουλήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας της οικογένειας της.

Ο Σκορπιός η μεγάλη αγάπη του Αριστοτέλη Ωνάση, πλέον ανήκει σε Ρώσους, ενώ οικόπεδα τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που ανήκαν στην μητέρα της πλέον βρίσκονται σε διαφορετικά χέρια.

Ανά τα χρόνια μάλιστα, η περιουσία που της άφησε ο παππούς της, Αριστοτέλης Ωνάσης, έχει μειωθεί δραματικά, με τα ξένα μέσα να λένε πως η χρυσή κληρονόμος «φτωχαίνει», αφού έχει φτάσει πολύ χαμηλά από τα 2,3 δισεκατομμύρια που της άφησε η οικογένεια της.

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, η περιουσία της είχε εκτιμηθεί στα 2,3 δισεκατομμύρια, ωστόσο, σήμερα εκτιμάται πως είναι κάτω από 500 εκατομμύρια!

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης της άφησε ακίνητη περιουσία αξίας μισού δισ, καταθέσεις στις ΗΠΑ 40 εκ., καταθέσεις στη Λατινική Αμερική 90 εκ, επενδύσεις εταιρειών 200 εκ. και άγνωστο ποσό σε ελβετικές τράπεζες. Ωστόσο σήμερα η Αθηνά Ωνάση έχει μόνο λιγότερα από 500 εκ., 217 τραπεζικούς λογαριασμούς, 300 εκ. μετρητά, πολλές μετοχές και ράβδους χρυσού.

Μπορεί αυτά τα ποσά να μας φαίνονται σοκαριστικά, για τα δεδομένα τα δικά τους, όμως, μιλάμε για τεράστια απώλεια χρημάτων. Να σημειωθεί, ότι η Αθηνά Ωνάση φημολογείται πως εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα ο σύντροφος είναι χωρισμένος με παιδιά.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]