Αρκετοί ηθοποιοί στο πλάι της στη δίκη

Απίστευτο ποσό κατηγορείται ότι καταχράστηκε ο πρώην της Άβας Γαλανοπούλου

11/06/18 • 17:30 | UPD 11/06/18 • 17:30

Η Άβα Γαλανοπούλου τρέχει εδώ και χρόνια στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφο της, ύστερα από τους ισχυρισμούς ότι της έφαγε τα λεφτά της.

 

Η ιστορία της είναι αρκετά γνωστή. Η ίδια άλλωστε θέλησε να την εξιστορήσει για να αφυπνίσει όποιον πιθανότατα την έχει πατήσει. Η Άβα Γαλανοπούλου τρέχει εδώ και χρόνια στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφο της. Ο λόγος; Τον κατηγορεί ότι της έφαγε όλα τα λεφτά που είχε στην άκρη.

Λίγα χρόνια μετά το τέλος του 3ου κύκλου του 50-50, η Άβα Γαλανοπούλου είχε χαθεί. Πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Έχασε απότομα κιλά, έφτασε σε βαθμό απελπισίας και ανορεξίας όπως έχει περιγράψει και εκείνη. Ο επί σειρά ετών σύντροφος της της έπαιξε βρώμικο παιχνίδι σύμφωνα με όσα λέει και καταχράστηκε ένα ποσό που δεν το φαντάζεται κανείς. Ένα εκατομμύριο διακόσιες σαράντα χιλιάδες ευρώ. 1.240.000 για να το δείτε και αριθμητικώς.

Η Άβα Γαλανοπούλου ήταν για αρκετά χρόνια μια ηθοποιός πρώτης γραμμής, με το κασέ της να αυξάνεται και στην εποχή του 50-50 να πιάνει το υψηλότερο ταβάνι του. Είχε βέβαια και τις θεατρικές παραστάσεις, αλλά και τα σπικάζ. Απ΄όλα τα λεφτά που κέρδισε, είχε βάλει το συγκεκριμένο ποσό στην τράπεζα. Ο πρώην σύντροφος της βρήκε την πρόφαση της επένδυσης τους και όπως έχει πει η Άβα πολλάκις, τα πήρε και εξαφανίστηκε.

Η ηθοποιός σκέφτηκε αρκετές φορές να δώσει τέλος στη ζωή της. Χάρη στη στήριξη της οικογένειας της όμως έσβησε αυτές τις σκέψεις και αποφάσισε να το παλέψει.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη, με την ηθοποιό να έχει πολλούς συναδέλφους στο πλάι της για να καταθέσουν υπέρ της. Ανάμεσα τους ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Πέππας.