Η ηθοποιός είχε δειπνήσει στη Σάντα Μόνικα με φίλους και παρακολούθησε τον έβδομο τελικό του World Series. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η Σουίνι φώναξε στον Νταβίνο: «Δεν σε πιστεύω. Σε παρακαλώ, φύγε, άφησέ με ήσυχη». Οι φωτογράφοι την εντόπισαν να σκύβει μέσα στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να αποφύγει τα φλας.
Το αρχικό αυτοκίνητο σταμάτησε, η Σουίνι μπήκε σε άλλο όχημα που οδηγούσε ο Νταβίνο και οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της. Η ατμόσφαιρα περιγράφεται από παρευρισκόμενους ως αναστατωμένη, ενώ η ίδια φάνηκε αποφασιστική να αποφύγει περισσότερα δημόσια στιγμιότυπα.
Τον Απρίλιο έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι, μαζί από το 2018, αποφάσισε να ακυρώσει τον προγραμματισμένο γάμο εξαιτίας «δυσκολιών που είχαν προκύψει στη σχέση τους». Σύμφωνα με δημοσίευμα του «People», η ηθοποιός πήρε την απόφαση καθώς «η ιδέα του γάμου την πίεζε, ενώ ήθελε να επικεντρωθεί στην καριέρα της». Μία πηγή ανέφερε ότι «η σχέση τους ήταν ταραγμένη για μεγάλο διάστημα».
Η Σουίνι, όπως λέγεται, έχει πλέον στρέψει την προσοχή της στην επαγγελματική της πορεία: “Είναι ακριβώς εκεί που θέλει να βρίσκεται. Οι περισσότεροι θα ένιωθαν εξαντλημένοι με το πρόγραμμά της, αλλά όχι η Σίντνεϊ. Αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη δουλειά της και ενθουσιασμένη για όλα της τα σχέδια”.
Ειδήσεις Σήμερα
- Σουδάν: Ο πρωθυπουργός ζητά διεθνή δράση μετά τις σφαγές στην Ελ Φάσερ – Καταγγέλλει αδράνεια
- Θεσσαλονίκη: Τραυμάτισε με πυρά ανήλικο γιατί τον ενοχλούσε η μπάλα
- Βορίζια: «Βρήκα την αδερφή μου πεσμένη κάτω, έπαιρνα την Αστυνομία», λέει ο αδερφός της νεκρής και καταγγέλλει αδράνεια της ΕΛΑΣ
- Super League: Αστέρας και ΟΦΗ συγκρούονται με φόντο την παραμονή
- Δημογλίδου για Βορίζια: Είναι και άλλοι εμπλεκόμενοι πλην των πέντε για τους οποίους έχουν ασκηθεί διώξεις