Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη», ύστερα από τη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου με το που είδε την Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: «Ο Αλεξάνδρου που είναι;». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την εκπομπή του στο Youtube και για το τηλεοπτικό τοπίο και στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην παρέα τους για να λυθεί μια και καλή η μεταξύ τους παρεξήγηση.
«Να μπει ο Δημήτρης να λυθεί τα προβλήματα! Χωνεύονται δεν χωνεύονται» είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.
«Ιδανικά θα ήθελα να κάνουμε μια συνέντευξη οι δυο μας για την εκπομπή, αν θες να έρθεις βέβαια. Εμείς με τον Δημήτρη κάναμε διακοπές στα Κύθηρα, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Μιλάει ο ένας, απαντάει ο άλλος» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
«Δεν έχω πει κάτι για τον Κωνσταντίνο, έκανες ένα βίντεο που έπρεπε να σχολιαστεί. Εμένα αυτό μου αρέσει σε σένα, όταν αισθάνεσαι κάτι το λες. Αυτό να μην το χάσεις. Στην τηλεόραση το πνίγουν» είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Δείτε το βίντεο:

![Αλεξάνδρου- Βάσαλος: Τέλος στη κόντρα τους! – «Ο Αλεξάνδρου που είναι;» [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/04/othonis-2024-04-19-165900.png)

![Διονύσης Σχοινάς: «Έγραφαν ότι κάθεται σπίτι και δουλεύει η γυναίκα του» [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2024/12/garbi-sxoinas-300x200-webp.jpg)
















