Το κείμενο είχε δημοσιευτεί με σκοπό να ευχηθεί στους ακολούθους για τα Χριστούγεννα και περιλάμβανε χαρακτηρισμούς και υπερβολές που προκάλεσαν αντιδράσεις. Η επιλογή λέξεων και η χρήση της λέξης «Influencer» σε συνδυασμό με την αναφορά σε αριθμό ακολούθων, προκάλεσαν αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς του φίλους, που θεώρησαν πως η ανάρτηση θίγει τη θρησκευτική ευλάβεια.
Συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είχε γράψει : «Ο μεγαλύτερος influencer ήταν ο Χριστός που γεννήθηκε σαν σήμερα.. Χάραξε τον χρόνο (προ Χριστού και μετά) και είχε μόλις 12 followers.. Δίδαξε μόνο αγάπη. Εύχομαι να τη βρείτε. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».
Λίγες ώρες μετά την αφαίρεση, ο ίδιος ανάρτησε νέο μήνυμα ως απάντηση σε όσους προσβλήθηκαν, γράφοντας: «Σε ποστ που μιλάμε για να αγαπάτε αλλήλους κάνατε κάποιοι αναφορά… Ευχαριστώ και να σας χαίρεται η μαμά σας». Η απάντηση έχει σαφή ειρωνική χροιά και εκφράζει ενόχληση για τη διαδικασία των αναφορών, ενώ επαναφέρει το πλαίσιο της αρχικής ευχής, που είχε στόχο να θέσει το θέμα της αγάπης και της συμπεριφοράς μεταξύ ανθρώπων.
Ειδήσεις Σήμερα
- Δήμητρα Παρασκευοπούλου: Αυτή είναι η γυναίκα του Μουγκοπέτρου που τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή απειλή – Αφέθηκε ελεύθερος
- Διαμαντής Καραναστάσης: Χριστουγεννιάτικες στιγμές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τα παιδιά του [εικόνες]
- Άννα Βίσση: Παρουσίασε το live άλμπουμ από τις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο