Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαΐδης, καθώς η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, πέθανε το βράδυ του Σαββάτου, 23 Αυγούστου.
Στην τελευταία της ανάρτηση η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πόζαρε χαμογελαστή και με κοντό κούρεμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε βαρύ πένθος ο Ντέμης Νικολαΐδης
Η 41χρονη πάλεψε με αξιοθαύμαστη δύναμη απέναντι στην ασθένεια, έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ. Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία, καθώς ο καρκίνος παρουσίασε επιθετικές μεταστάσεις που περιόρισαν τις ελπίδες για θετική έκβαση.
Από τις αρχές Αυγούστου η μάχη γινόταν ολοένα και πιο δύσκολη. Η Αλεξάνδρα νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό, όπου και κατέληξε.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου, είχε μοιραστεί δημόσια το δικό της βίωμα, αποκαλύπτοντας ότι πάλευε με καρκίνο του μαστού. Σε μια από τις αναρτήσεις της είχε γράψει: «Είμαστε πιο δυνατοί απ’ όσο νομίζουμε».

Στο πλευρό της μέχρι το τέλος ο Ντέμης Νικολαΐδης – Ποια ήταν η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου
Ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε ακούραστα δίπλα στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης μάχης που έδωσε με τον καρκίνο. Η 41χρονη γυναίκα είχε υποβληθεί σε ογκεκτομή και ακολούθησε ένα απαιτητικό πρόγραμμα θεραπειών, που περιλάμβανε χημειοθεραπείες και ανοσοθεραπεία.
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ήταν μια δραστήρια και πολυτάλαντη γυναίκα. Είχε ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εργαζόταν σε γνωστή εταιρεία του χώρου της μόδας.
Στο παρελθόν, είχε κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση, συμμετέχοντας ως ηθοποιός στη σειρά Καληνύχτα Μαμά του ΑΝΤ1.
Η σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη ξεκίνησε το 2022, ενώ η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι έγινε τον Μάιο του 2023, στο γήπεδο της ΑΕΚ, στέλνοντας τότε ένα διακριτικό αλλά σαφές μήνυμα για τη σχέση τους.

