Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ, Δημήτρη Σιδηρόπουλο, απαντώντας μεταξύ άλλων στις φήμες γύρω από τη νονά του δεύτερου παιδιού του, που περιμένει με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα Νίκα.
«Ήταν φανταστικά. Τώρα το ζω, μου το λέγανε ότι είμαστε φίλοι και ότι έχουμε παρόμοιο τρόπο έκφρασης και κουλτούρας όσον αφορά τη διασκέδαση. Το έζησα και ήταν ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα που ζήσαμε όλοι μαζί στη Σερβία», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
«Ανυπομονώ για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού. Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά και ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον», τόνισε.
Το σκληρό σχόλιο του Κωνσταντίνου Αργυρού
Σχετικά με το αν η Κίμπερλι Γκιλφόιλ θα είναι η νονά του δεύτερου παιδιού του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε: «Παιδιά εντάξει, καθίστε να γεννηθεί πρώτα. Μισό λεπτάκι γιατί ξέρεις, ακούω πράγματα, ακούω fake news, ότι κάποιος μίλησε, κάτι είπε… Πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά».
«Δεν κάνουμε για όλους. Σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους δεν θα αρέσουμε. Έτσι είναι η ζωή. Τι να κάνουμε; Εγώ έχω χαμηλά την μπάλα χαμηλά και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω, τη μουσική», τονίζει κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Ειδήσεις Σήμερα
Τηλεθέαση: «Πάρτι» στο STAR με Μουτσινά και Πολυχρονίδη
