Ξέφυγε αρκετά η κατάσταση με τα άρθρα για την υγεία του

Αυτή είναι η αλήθεια για την υγεία του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

05/06/18 • 17:02 | UPD 05/06/18 • 17:02

Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί διάφορα...περίεργα για την υγεία του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Φυσικά, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το τόσο έχει διογκωθεί και γι΄αυτό ο ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει με ανάρτηση του στο Facebook. 

Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί διάφορα…περίεργα για την υγεία του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Φυσικά, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το τόσο έχει διογκωθεί και γι΄αυτό ο ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει με ανάρτηση του στο Facebook. 

Η απουσία του από την περιοδεία της παράστασης Αχαρνής του Αριστοφάνη προκάλεσε ποικίλες ερμηνείες. Όμως η αλήθεια είναι αυτή που αναγράφει ο ίδιος στην ανάρτηση του. Η σπονδυλική του στήλη είναι αυτή που θα τον αφήσει εκτός των υποχρεώσεων και όπως εξήγησε στην Espresso, θα χρειαστεί να κάνει μια επέμβαση. Αυτό είναι όλο.

Ακόμα πιο αναλυτικά τα λέει η ανάρτηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο προφίλ του.

«Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το θέμα ξέφυγε λίγο και κάποιοι γράφουν πολύ περίεργα πράγματα δεν έχω κάτι που δεν Ξεπερνιέται ούτε κάτι που δεν ελέγχεται. Θεωρώ σωστό απλά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να ενημερώσω τους φίλους ότι δεν θα είμαι παρών γιατί πρέπει να με προσέξω. Για μένα είναι σοβαρό γιατί δεν έχει μου έχει ξανατύχει, αλλά με λίγα λόγια δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο κάποιοι σκέφτονται. Απλά χρειάζεται ο χρόνος που θα ήμουν στην περιοδεία να δοθεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση όπως έγραψα και πριν, για να είμαι καλά για μετά. Και πάλι ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές να είσαστε όλοι καλά»

Copy link
Powered by Social Snap