πραγματοποιηθηκε η ενωση

Survivor: Νέες «κλίκες» στην ίδια παραλία [βίντεο]

25/04/17 • 14:20 | UPD 25/04/17 • 14:28

Η περιβόητη ένωση των δύο ομάδων του ριάλιτι του Σκάι είναι πλέον γεγονός, με Μαχητές και Διάσημους να βρίσκονται μπροστά, πλέον, σε νέες εκπλήξεις, δεδομένα και απαιτήσεις. Το βράδυ της Δευτέρας το κοινό παρακολούθησε το μεγάλο πάρτι που στήθηκε στον Αγιο Δομίνικο προκειμένου να γιορτάσουν αυτή την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Φορώντας τα καλά τους, οι παίκτες διασκέδασαν με την ψυχή τους, χόρεψαν με τις επιτυχίες του Ακη Δείξιμου, έδειξαν τις επιδόσεις τους στο καραόκε και ξέφυγαν για λίγο από τα σκληρά αγωνίσματα και την πείνα, που για εκείνους αποτελεί πλέον καθημερινότητα.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τράβηξαν οι νέες κλίκες που φαίνεται να δημιουργούνται από την πρώτη κιόλας μέρα συνύπαρξης. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και του Λάμπρου Χούτου, ψάχνει για τον νέο της σύμμαχο, που μάλλον τον βρήκε στα μάτια του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Η αθλητικογράφος και ο πρώην μισθοφόρος μίλησαν για αρκετή ώρα, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο δυνατό χαρτί του «Survivor», Γιώργο Αγγελόπουλο, που για εκείνους αποτελεί και το μεγαλύτερο εμπόδιο. «Σαφώς συνέχεια ψήφιζα τον Ντάνο, αλλά μετά δεν πρέπει να σκεφτείς να δυναμώσεις λίγο την ομάδα σου;», αναφέρει η Ευρυδίκη. «Επρεπε να το κάνετε πιο πριν αυτό», απαντά ο Κώστας. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης Τσανγκ αναφέρει στον Γιάννη Σπαλιάρα ότι κατάλαβε πόσο έξυπνα ψηφίζουν οι Διάσημοι στην τελευταία ψηφοφορία.

Ο Ντάνος, λίγο πιο πέρα, φαίνεται απομονωμένος και αρνητικά εντυπωσιασμένος με τα νέα δεδομένα και τα «παρεάκια» που πρόκειται να δημιουργηθούν, αγνοώντας φυσικά το πόσο τον στηρίζει ο κόσμος. Η επόμενη μέρα, πάντως, θα φέρει αλλαγές στις ζωές Μαχητών και Διασήμων. Εχει γίνει ήδη γνωστό από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη ότι οι δύο ομάδες θα κοιμούνται και θα ξυπνούν στην ίδια παραλία, αλλά στα αγωνίσματα θα «κονταροχτυπιούνται» ως δύο διαφορετικές ομάδες.