Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και το ειδύλλιο που γεννιέται

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και το ειδύλλιο που γεννιέται

Η εβδομάδα ξεκίνησε δύσκολα για τους Διάσημους του Survivor, καθώς έχασαν την πρώτη ασυλία και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής.

Ωστόσο η κάλπη έδειξε δύο παίκτες ως υποψήφιους προς αποχώρηση, την Αθηνά Ευμορφιάδη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και πάλι Μπλε και Κόκκινους να ρίχνονται στην αρένα παλεύοντας για τη δεύτερη ασυλία που τόσο θέλουν. Σύμφωνα με τα spoilers, οι Μαχητές κερδίζου ξανά κι έτσι οι Διάσημοι θα πρέπει να ψηφίσουν ξανά ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου (που κέρδισε την ατομική ασυλία) θα ανακοινώσει ένα ακόμη όνομα υποψηφίου.

Να σημειωθεί ότι, στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε τον Γιάννη και την Πελαγία από τους Μαχητές να έρχονται λίγο πιο κοντά. Η Πελαγία έχει δείξει μία ιδιαίτερη συμπάθεια στον συμπαίκτη της, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους υπόλοιπους.

YouTube thumbnail

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version