Ελληνίδα μουσουλμάνα και κουκλάρα η διευθύντρια του Survivor [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ελληνίδα μουσουλμάνα και κουκλάρα η διευθύντρια του Survivor [εικόνες]

Από την Ξάνθη και τις πασαρέλες η Εμινέ Γεσίρ βρέθηκε στο Survivor ως το δεξί χέρι του πανίσχυρου Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η 28χρονη καλλονή στα 23 της, αρνήθηκε να φορέσει την παραδοσιακή μαντίλα και δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία “Playmate 2011”, όταν και κατέκτησε τον τίτλο Playgirl της χρονιάς.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Η Εμινέ σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, δοκίμασε την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία και δεν δίστασε να δοκιμάσει την τύχη της στο Survivor. Έστειλε το βιογραφικό της στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης. Τελικά, τα σχέδια του καναλάρχη δεν ευοδώθηκαν, ωστόσο χάρη στο γεγονός ότι γνωρίζει καλά ελληνικά αλλά και τούρκικα, την προσέλαβε και να την έχει δεξί του χέρι στις δύο παραγωγές που γυρίζονται στον Άγιο Δομίνικο. (στο ίδιο νησί, σε άλλες παραλίες). Η Εμινέ βρίσκεται ήδη δύο μήνες στο νησί και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Η Εμινέ είναι στο πλευρό τόσο των Ελλήνων όσο και των Τούρκων παικτών, αλλά το περίεργο είναι ότι γνωρίζει τον πιο δημοφιλή της ομάδας των «Διασήμων», τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Είναι παλιός της γνώριμος, καθώς πριν από αρκετά χρόνια, ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Ντάνο.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version