Η θέση που βρίσκεται το τραγούδι της Ελλάδας για τη Eurovision στα γραφεία στοιχημάτων

12/03/17 • 12:45 | UPD 10/05/17 • 10:21

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurivision στο Κίεβο της Ουκρανίας με το This is Love – σε στίχους της αδελφής της Demy, Romy Παπαδέα και του John Ballard.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε κατά 70% από τηλεψηφοφορία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, και κατά 30% από επιτροπές απόδημων Ελλήνων από το Βέλγιο, τη Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γερμανία, την Αρμενία, την Ιταλία, την Αυστραλία, την Αυστρία και την Ουκρανία.

Πάντως το ίδιο το κλιπ είναι εντυπωσιακό, μια ακριβή και λαμπερή παραγωγή (τα γυρίσματα έγιναν σε Αθήνα και Οδησσό και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Παπαδάκου), το τραγούδι είναι προδιαγραφών Eurovision και η Demy είναι ένα όμορφο, ταλαντούχο και φρέσκο κορίτσι από αυτά που «αγαπά» ο διαγωνισμός (ας θυμηθούμε τις δύο εμφανίσεις της Έλενας Παπαρίζου, με τους Antique – τρίτη θέση-, μόνη της –πρώτη θέση-, αλλά και της Καλομοίρας – τρίτη θέση- που διέπρεψαν στη Eurovision).

Όλα θα κριθούν από την σκηνική παρουσία της Demy, που επιμελείται ο Φωκάς Ευαγγελινός, αλλά και στα τραγούδια του ανταγωνισμού.

Πάντως, πριν καν ψηφιστεί το τελικό τραγούδι, η Demy βρισκόταν ψηλά στην κατάταξη των γραφείων στοιχημάτων, στην τέταρτη θέση. Μετά την επιλογή, σύμφωνα με τη σημερινή κατάταξη είμαστε στην 9η θέση (μετά την Ιταλία, το Βέλγιο, τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Πορτογαλία, τη Σερβία, την Αυστραλία και τη Ρουμανία).