Για πρώτη φορά ο άλλοτε παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και νυν παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής του Open «Passenger», Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δημοσίευσε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία στο πλευρό της μητέρας του.
Ο ίδιος σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram έγραψε «Έξοδος με την ομορφότερη του κόσμου. Πόσα τράβηξες ΜΑΝΑ και τραβάς ακόμα για μένα. Σ’ αγαπώ.»
Η σχέση που έχουν οι δυο τους είναι ανεπανάληπτη.
Ομολογουμένως μαμά και γιος ακτινοβολούν και κλέβουν τις εντυπώσεις στη φωτογραφία που ακολουθεί

Πηγή: showbiz.cyprustimes.com
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
- Ζώδια: Για ποιους γεννιέται μια νέα αρχή μετά την έκρηξη – Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Μάρι Γιόβα!
- J2US: Η Ιωάννα Τούνη ξετρέλανε τους πάντες με την εμφάνισή της [βίντεο]
- Αρκάς: Το ρητορικό ερώτημα του… Ισοβίτη!
- J2US: Επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη – Η εντυπωσιακή εμφάνιση [βίντεο]
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
![Survivor – Λιανός: Η ευθύνη για το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου και οι δυο άνδρες που είναι στο πλευρό του παίκτη [Βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/04/giorgos_lianos-2.jpeg-150x150.webp)
