Φάρμα: Αποχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Φάρμα: Αποχώρησε η Μαρία Μιχαλοπούλου

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην Φάρμα κι απόψε ακόμα ένας παίκτης βρέθηκε εκτός του αγροκτήματος.

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο μονομάχο τον Ντούπη κι η ψηφοφορία έδειξε ως δεύτερο τον Θανάση Πάτρα. Οι δυο τους αγωνίστηκαν σε τρεις γύρους και τη νίκη πήρε τελικά ο Ντούπης. Ο ίδιος στην συνέχεια υπέδειξε ως πρώτη μονομάχο την Κάτια Δέδε ενώ αυτή με την σειρά της επέλεξε ως αντίπαλό της, την Μαρία Μιχαλοπούλου. Οι δυο τους αγωνίστηκαν σε πέντε δοκιμασίες, που βαθμολογήθηκαν διαφορετικά από την δεύτερη μονομάχο κι ο αγώνας τους είχε αρκετές ανατροπές.

Ωστόσο στο πιο κομβικό σημείο τους περισσότερους βαθμούς κέρδισε η Κάτια Δέδε για κλάσματα δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα η Μαρία Μιχαλοπούλου να αποχωρήσει.

https://youtu.be/Dj0-TlqAjqY

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version