Ελένη Μενεγάκη: H συνομιλία της στο Instagram με την πρώην του αδερφού της

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ελένη Μενεγάκη: H συνομιλία της στο Instagram με την πρώην του αδερφού της

Το τελευταίο διάστημα η Ελένη Μενεγάκη είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της.

Την Πέμπτη η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε “περήφανη παραγωγός”, καθώς έβγαλε τα πρώτα της κεράσια από τον κήπο της στα Μελίσσια.

Όπως ήταν φυσικό πολλοί ήταν οι followers της που σχολίασαν τη φωτογραφία, στην οποία η Ελένη Μενεγάκη κρατούσε τα κεράσια.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν και η πρώην σύντροφος του αδερφού της, την Χαριτίνη Ηλιάδου.

“Τα πιο νόστιμα κερασάκια! Με αυτά μεγαλώσαμε», έγραψε η πρώην του Θοδωρή Μισόκαλου, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Χαριτινάκι μου σε περιμένουμε να δεις τις κερασιές σου και να κάνουμε βουτιές».

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version