Το μεγαλύτερο έπαθλο, στο φετινό Survivor, απήλαυσαν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη τους, έφαγαν μπριζόλες με πατάτες, ένα γεύμα που τους δυνάμωσε ιδιαίτερα.
Το παραπάνω, σε συνδυασμό με την απουσία πλέον της Ανθής Σαλαγκούδη και την άφιξη της νέας παίκτριας Ελένης Χαμπέρη, κάνουν την κόκκινη ομάδα το μεγάλο φαβορί για τον αγώνα της αποψινής πρώτης ασυλίας.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το athensmagazine, οι κόκκινοι παίρνουν σίγουρα τουλάχιστον μια ασυλία και -σύμφωνα με τα όσα συμβαίνουν στο συμβούλιο του νησιού- το συμπέρασμα είναι πως η νίκη απόψε πάει στο κόκκινο στρατόπεδο!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr





















