Αθήνα Καιρός

Μαρκουλάκης: Είμαι στενός φίλος με δύο από τους καταγγελλόμενους – «Λύγισε» για τα μηνύματα που δέχεται

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Μαρκουλάκης: Είμαι στενός φίλος με δύο από τους καταγγελλόμενους – «Λύγισε» για τα μηνύματα που δέχεται

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τις καταγγελίες που ταλανίζουν τον χώρο του θεάτρου και σόκαρε αναφερόμενος στα μηνύματα που δέχεται και τα οποία του εύχονται να πάθει καρκίνο.

«Να πάθεις τον καρκίνο σκρόφα». Μόλις ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τη φράση αυτή «λύγισε» και η ένταση στη φωνή του έκανε την εμφάνιση της. Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του, ο ηθοποιός διέψευσε σε κάθε τόνο πως θα είναι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

«Δεν θέλω να λερώνομαι από όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν θα είμαι ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Το “να πάθεις τον καρκίνο” δεν πρέπει να το εύχεσαι σε κανέναν, ειδικά όταν υποτίθεται πως στηρίζεις το#metoo. Θα κριθούν όλοι για όσα έκαναν. Δεν θέλω να τοποθετούμαι για να μην χάνουμε την ουσία των θεμάτων. Πρέπει να μπορέσουμε να μείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό να μας διαλύσει. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να καθαρίσουμε. Να γίνουμε φωτεινότεροι. Να φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]

«Δεν θέλω να καλύψω ούτε τον εαυτό μου ούτε κανέναν. Όλοι στο θέατρο είμαστε ένα μικρό χωριό» υπογράμμισε, τονίζοντας πως «δεν πέφτει από τα σύννεφα» με όσα καταγγέλλονται. «Δεν υπάρχει τρόπος να αντιδράσεις» είπε, λέγοντας ότι το θέατρο δεν είχε τα εργαλεία για να καταγγείλει τέτοιες καταστάσεις.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «οι σεξουαλικές συμπεριφορές γίνονται εν κρυπτώ» και, ερωτηθείς για την περίπτωση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού που καταγγέλλεται για περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης, σημείωσε ότι είναι στενός φίλους με τουλάχιστον δύο από τους καταγγελλόμενους, ωστόσο ποτέ μπροστά του δεν συνέβη καμία κακοποιητική συμπεριφορά. «Με κανέναν δεν κάναμε παρέα» υπογράμμισε.

Ακόμη, αναφέρθηκε σε κακοποιητική συμπεριφορά σκηνοθέτη σε φίλο του, στην οποία υπήρξε μάρτυρας, αλλά ο φίλος του, του ζήτησε να μην παρέμβει -ξεκαθαρίζοντας ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει να κάνει με σεξουαλική κακοποίηση.

Aκολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις 

Η Λένα Δροσάκη σπάει για πρώτη φορά την σιωπή της μετά την καταγγελία κατά του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]