Αρναούτη: Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει, δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αρναούτη: Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει, δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε

Συνεχίζει τις αναρτήσεις στο Facebook για την υπόθεση Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη έντεκα σχεδόν μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του τραγουδιστή.

Η νεαρή κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ ξεσπά, για ακόμη μια φορά, και αναφέρεται στα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο άτυχος τραγουδιστής δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο εκείνο πρωινό του Φεβρουαρίου.

«Ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε. Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς» γράφει μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version