Μπράντ Πίτ: Η Αντζελίνα δεν τηρεί όσα συμφωνήσαμε

27/12/16 • 13:10 | UPD 27/12/16 • 13:10

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ του διάσημου πρώην – πλέον- ζεύγους.

Με μια κίνηση που αιφνιδίασε τη νομική ομάδα της Αντζελίνα Τζολί ο Μπραντ Πιτ επανέρχεται στα δικαστήρια απαιτώντας να προφυλαχθεί η ιδιωτικότητα των παιδιών και της οικογένειας του.

Ο 53χρονος Μπραντ Πιτ δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα στην μάχη του για την κηδεμονιά των παιδιών του και επανέρχεται στο αίτημα του να διαφυλαχτούν πολύτιμα έγγραφα που αφορούν τα παιδιά και τους ψυχοθεραπευτές που μιλάνε με την οικογένεια για να διαχειριστεί το τσουνάμι των εξελίξεων.

Η δικαστική μάχη επιμέλειας των 6 παιδιών τους με την Αντζελίνα Τζολί συνεχίζεται με πείσμα με τον Μπραντ Πιτ να απαιτεί από την αρχή από το δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου στο Λος Άντζελες να σφραγίσει τα αρχεία που σχετίζονται με τα παιδιά τους για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Η Αντζελίνα εξέθεσε τα παιδιά δημοσιοποιώντας τα ονόματα των θεραπευτών τους και άλλων επαγγελματιών ψυχικής υγείας» έγραψε στην επιστολή του ο Πιτ που επιπλέον επισήμανε ότι η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται αποφασισμένη να αγνοήσει ακόμα και τα συμφωνημένα σχετικά με το συμφέρον των παιδιών, ενώ την κατηγόρησε πως δεν έχει «εξισορροπητικό μηχανισμό» όταν πρέπει να διαχειριστεί καταστάσεις σαν αυτή που αποφάσισε να βάλει την οικογένεια τους.

Επιπλέον ο Μπραντ Πιτ αναφέρει ότι η Αντζελίνα Τζολί δεν τηρεί όσα έχουν συμφωνήσει από τον Σεπτέμβριο. Η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στα μέσα Σεπτεμβρίου εν μέσω ισχυρισμών πως ο Μπραντ Πιτ κακοποίησε τον γιο τους Μάντοξ, με τον 53χρονο να αρνείται τις κατηγορίες. Στη συνέχεια οι αρχές και το FBI έκαναν έρευνα χωρίς να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του Πιτ.
Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2017.