Η Lady Gaga χρησιμοποίησε το βιασμό της για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ;

16/12/16 • 11:31 | UPD 16/12/16 • 11:31

«Τρικ» προώθησης του νέου της δίσκου θεωρεί ο Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν την αποκάλυψη της Lady Gaga πως είχε πέσει θύμα βιασμού στα 19 της.
Η διάσημη τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, δήλωσε πως πάσχει από μετατραυματικό στρες, εξαιτίας της κακοποίησης που υπέστη από έναν 49χρονο.

Το «Joanne» πράγματι είναι ένα εσωστρεφές άλμπουμ, εμπνευσμένο από προσωπικές εμπειρίες της Lady Gaga. «Με εκνευρίζει να ακούω τους σταρ να επικαλούνται το “μετατραυματικό στρες” για οτιδήποτε προκειμένου να προωθήσουν τους εαυτούς τους», δήλωσε ο Μόργκαν. «Δεν τις πιστεύω. Ούτε τη Μαντόνα, ούτε τη Lady Gaga. Δεν πιστεύω τίποτα απ΄ ό,τι λένε σχετικά με τη ζωή τους»

«Τόσο η Μαντόνα όσο και η Lady Gaga ισχυρίζονται ότι υπήρξαν θύματα βιασμού πολλά χρόνια μετά το γεγονός. Ισχυρίζονται. Δεν έχουν κάνει καμία καταγγελία στην αστυνομία, δεν πήγαν στο δικαστήριο, δεν έχει υπάρξει καμία ποινή», είπε ο Πιρς Μόργκαν. «Απλώς δεν τις πιστεύω».

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ πρότεινε μέσω Twitter στον τηλεπαρουσιαστή να δώσει μια συνέντευξη στην εκπομπή του, «Good Morning Britain» (στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΙTV) για του εξηγήσει ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταγγέλλουν βιασμούς και κακοποιήσεις που έχουν υποστεί. Ο Μόργκαν δεν απάντησε. Και τότε η ποπ σταρ τουίταρε ξανά: «Καλά, αν δεν ενδιαφέρεσαι μπορώ να δώσω συνέντευξη αλλού…».