Οι διακοπές της Κάρλα Μπρούνι και του Νικολά Σαρκοζί στην Ταϊλάνδη [εικόνες]

08/12/16 • 13:27 | UPD 09/12/16 • 13:13

Τι κι αν ο σύζυγός της Νικολά Σιρκοζί υπέστη πρόσφατα μια συντριπτική ήττα στην προσπάθειά του να ξαναδιεκδικήσει την γαλλική προεδρία.

Η Κάρλα Μπρούνι δεν φαίνεται να συμμερίζεται την απογοήτευσή του κι έτσι φόρεσε το μαύρο μπικίνι της και απόλαυσε το μπάνιο της στην Ταϊλάνδη το σαββατοκύριακο.

Η 48χρονη πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έδειξε την εντυπωσιακή σιλουέτα της ενώ το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη της.

Η Κάρλα Μπρούνι μαζί με τον Νικόλα Σαρκοζί και την 5χρονη κόρη τους είπαν να ξεσκάσουν αναζητώντας στιγμές χαλάρωσης σε θέρετρο της Ταϊλάνδης.

Ο Νικολά Σαρκοζί από την άλλη δεν έκανε βουτιές στη θάλασσα αλλά προτίμησε να κάνει τζόκινγκ και βόλτες με τη μηχανή του έχοντας για παρέα εκτός τη φρουρά και την αγαπημένη του κόρη. Σε πρόσφατες δηλώσεις του και αναφερόμενος στην ήττα του ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είχε πει: «Δεν κατάφερα να πείσω την πλειονότητα των ψηφοφόρων και ο λαός επέλεξε άλλους πολιτικούς και όχι εμένα. Δεν νιώθω πικρία, δεν είμαι λυπημένος και εύχομαι τα καλύτερα για την πατρίδα μου».